Ενας άξιος Κυπαρίσσιος στο τιμόνι της Εράνης... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ενας άξιος Κυπαρίσσιος στο τιμόνι της Εράνης...

Ο Τάκης Παναγόπουλος από την Κυπαρισσία, αποτελεί εδώ και μέρες το νέο κεφάλαιο για τα Φιλιατρά και όπως αναφέρει το επίσημο ιστολόγιο της Εράνης δηλώνει παρώνο νέος προπονητής της μεγάλης ομάδας της Εράνης για την νέα αγωνιστική περίοδο που έρχεται.
Ο Τάκης γέννημα θρέμμα της Κυπαρισσίας και με εμπειρία σε αρκετές ομάδες, ο οποίος ανδρώθηκε στην Εράνη τόσο ως παίκτης αλλά και ως υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής της μεγάλης ομάδας μας είναι πρόσωπο κοινά αποδεκτό το οποίο όσο ήταν στον πάγκο της Ακαδημίας Νίκης Πλάτης διατηρούσε άριστες σχέσης με τους ποδοσφαιριστές της Εράνης αλλά και με τα μέλη της διοίκησης και ξέρει να δουλέψει σωστά μια ομάδα.
Άλλωστε αυτό έδειξε η πετυχημένη πορεία του στην Νίκη όλα αυτά τα χρόνια. Μιλώντας στη σελίδα της Εράνης ο Τάκης Παναγόπουλος υποστήριξε ότι εφόσον δούλευε στα τμήματα υποδομής ήταν φυσικό και επόμενο κάποια στιγμή ότι θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου να αναλάβει και την μεγάλη ομάδα. Είναι ένα εγχείρημα το οποίο τον γεμίζει με .......περισσότερη υπευθυνότητα ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν τον φοβίζει η ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής της μεγάλης ομάδας. Τόνισε δε ότι δεν θα παρεκκλίνει καθόλου των αρχών του και η νέα διοίκηση της ομάδα αυτό εκτίμησε στο πρόσωπο του. Πληροφορίες απο το http://eranifiliatron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages