Κινητοποιήσεις Πελοποννήσιων για το τρένο... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Κινητοποιήσεις Πελοποννήσιων για το τρένο...

23/6/2010
Η βελτίωση, η αναβάθμιση και η επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου Πελοποννήσου είναι το κεντρικό αίτημα κινητοποίησης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Αθήνα. Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Τοπικής και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, οι «Φίλοι του Σιδηροδρόμου», οικολογικές και άλλες οργανώσεις και εκπρόσωποι των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κινητοποίησης την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.
Μάλιστα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, οι Νομάρχες και τα Νομαρχιακά Συμβούλια Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Ηλείας και η Παμπελοποννησιακή Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα καλούν όλους τους φορείς και τους πολίτες στις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε:
Να μην κλείσει ο σιδηρόδρομος στην Πελοπόννησο, να συνεχιστεί η λειτουργία του και να τεθεί από την πλευρά της Κυβέρνησης σαφές χρονοδιάγραμμα εκσυγχρονισμού του δικτύου
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages