Το διευρυμένο σχήμα αναζητεί ο Α.Ο. Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Το διευρυμένο σχήμα αναζητεί ο Α.Ο. Κυπαρισσίας

ΣΕ νέο κύκλο επαφών προσανατολίζεται η Προσωρινή Διοίκηση του ιστορικού Α.Ο. Κυπαρισσίας τις επόμενες ημέρες προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει γερές βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο με αρκετά ονόματα να ακούγονται για την συμμετοχή τους στο νέο διευρυμένο σχήμα που πρέπει να λειτουργήσει.
Ετσι τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής καταβάλλουν προσπάθειες να αναζητηθούν άτομα που να στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο, μετά την παραίτηση του Μπάμπη Κακούτη ο οποίος σε δηλωσεις του στον 936 έχει εκφράσει την άποψη ότι θα μετέχει ως μέλος του ΑΟΚ με οικονομικό τίμημα αλλά χωρίς να φέρει το βάρος των ευθυνών σε νέο σχήμα στο Δ.Σ. παρότι εκλέχτηκε στην Προσωρινή διοίκηση μετά απο πιέσεις φιλάθλων και μελών του ιστορικού ομίλου. Εξάλλου συμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον επιχειρηματιών που σκεφτεται και θέλει να ενισχύσει την ομάδα χωρίς να μετέχει στο Δ.Σ. αλλά να εκφράζεται μέσω ενός εκπροσώπου τους στις συνελέυσεις με σκοπό να υπάρξει συνέχεια καθώς οι μέρες είναι δύσκολες λόγω των προθεσμιών για συμμετοχή στο Πρωτάθλημα και την μεταγραφική περίοδο.
Η ομάδα άλλωστε θα συμμετάσχει του χρόνου στο δυνατό πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής οπότε οι λύσεις επείγουν. Τέλοςο Χρήστος Γερολυμάτος που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο έχει αποτελέσει παρελθόν (μετά απο επαφές με τον Διαγόρα Βραχνέικων) και το πρώτο μέλημα του νέου διοικητικού συμβουλίου που θα προκύψει πρέπει να είναι η αναζήτησηνέου τεχνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages