Σε τεταμένο κλίμα διεξάγεται η δίκη για την δολοφονία του 53χρονου δικηγόρου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Σε τεταμένο κλίμα διεξάγεται η δίκη για την δολοφονία του 53χρονου δικηγόρου

ΜΕΣΑ σε τεταμένο κλίμα απο το συγγενικό περιβάλλον του θύματος αναμένεται να διεξαχθεί στην Καλαμάτα μεθαύριο Παρασκευή η δίκη για το φόνο του δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου, στην Κυπαρισσία, με το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 2009. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρίσκονται ένας 36χρονος ομογενής από την Αλβανία και ένας 30χρονος Αλβανός που διέμεναν στην Κυπαρισσία. Σημειώνουμε ότι ο τρίτος Αλβανός, κατηγορούμενος για την ίδια υπόθεση, έχει διαφύγει της σύλληψης καθώς θεωρείται σίγουρο ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και αναζητείται από την Αστυνομία.
Ο 53χρονος Δικηγόρος Σπύρος Ιωάννου είχε δεχτεί άνανδρη δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό μέσα στο γραφείο του ελάχιστα μέτρα απο το Δικαστικό μέγαρο για λόγους εκδίκησης. Το θύμα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος από γνωστό του άτομο. Αφού ειδοποίησε την αστυνομία και το ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου οι γιατροί φρόντισαν να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς αποτέλεσμα και έτσι τον διακόμισαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως όπου ο Σπύρος Ιωάννου νοσηλεύτηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου 3 μέρες αργότερα εξέπνευσε στις 29ης Ιανουαρίου. Η αστυνομία είχε εξαπολύσει άγριο κυνηγητό για την ανακάλυψη και σύλληψη των Δραστών με αποτέλεσμα στις 30 Μαρτίου δυο από τους 3 δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages