Διαχειριστική επάρκεια για το ΕΣΠΑ Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Διαχειριστική επάρκεια για το ΕΣΠΑ Πελοποννήσου

24/6/2010
Με στόχο την επιτάχυνση αλλά και πληρότητα στη διαδικασία εκτέλεσης έργων, στο πλαίσιο των επιχειρησιακών προγραμμάτων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) 2007-2013, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτης Χατζημιχάλης απέστειλε πρόσκληση στις υπηρεσίες και τους αρμόδιους φορείς που είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό,, την ανάθεση και τη διαχείριση συμβάσεων , από τους οποίους ζητά την υποβολή αίτησης – φακέλου, προκειμένου να εξεταστεί η διαχειριστική τους επάρκεια.
Η επιβεβαίωση της διαχειριστικής επάρκειας που θα εκδοθεί από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας, κρίνεται απαραίτητη για τη συμμετοχή των δικαιούχων σε όλα τα συγχρηματοδοτούμενα Επιχειρησιακά Προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013 και θα συνοδεύει κάθε μελλοντική πρότασή τους προς αυτά.
Οι υπηρεσίες και οι φορείς της Περιφέρειας, στους οποίους απεστάλη η πρόσκληση είναι οι ακόλουθοι: Περιφέρεια Πελοποννήσου , ΟΤΑ Α΄Βαθμού, Δ.Ε.Υ.Α., Νομαρχιακά Νοσοκομεία, Λιμενικά Ταμεία, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ΤΕΙ Καλαμάτας, Αναπτυξιακές Εταιρείες, Εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια. Η πρόσκληση ισχύει χωρίς χρονικό περιορισμό και μπορεί να υποβληθεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages