Σύσκεψη για πολιτική προστασία χωρίς πυροσβεστικά στο Δήμο.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σύσκεψη για πολιτική προστασία χωρίς πυροσβεστικά στο Δήμο..

18/6/2010
ΕΥΤΥΧΩΣ που απο μόνοι τους οι Δήμοι φροντίζουν μαζί με τις υπηρεσίες την πρόληψη πυρκαγιών μετά την σύσκεψη που διεξήχθη χθες στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας όπου παραβρέθηκαν ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Γαργαλιάνων Αντιπύραρχος κ. Καπέλιος Βασίλειος, ο υποπυραγός κ. Γεωργακόπουλος Κώστας υπεύθυνος του Κλιμακίου Κυπαρισσίας, ο πυρονόμος Μαρκόπουλος Ιωάννης, απο το Λιμενικό σταθμό ο Ανθυποπλοίαρχος κ. Λεωνίδας Κουκουτσής, ο Διοικητής του Α.Τ. Κυπαρισσίας κ. Νώντας Βασιλόπουλος, οι Πρόεδροι των Δ.Δ.. Το αναφέρουμε διότι οι βάριδες των υπροσβεστών κινδύνεψαν να μειωθούν, οι λιμνοδεξαμενές της Νομαρχίας δεν είχαν νερό και οι ελλείψεις ήταν αρκετές.
Εξάλλου να εκφράσουμε και ένα παράπονο προς την ΤΕΔΚ και τον κ. Νίκα. Ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την περιοχή μας, όταν μοίραζε πυροσβεστικά οχήματα και δωρεές στους Δήμους δεδομένου ότι η Κυπαρισσία δεν πήρε ούτε ένα όχημα αλλά απο 2 πήραν και πολύ σωστά ο Δήμος Αυλώνος και η Τριπύλα. Ευτυχώς γιατί είναι ευαίσθητες περιοχές.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης για τη σύσκεψη είπε ότι "η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλο κλίμα όπου αναλύθηκαν όλες οι εμπειρίες απο προηγούμενες δράσεις ενώ θα ακολουθήσει άμεσα μια συνάντηση των εθελοντών του Δήμου, Πυροσβεστικής και Αγροφυλακής υπηρεσίας με σκοπό την πρακτική εφαρμογή του σχεδίου προστασίας, ενώ αποφασίστηκε ο Δήμος να μετέχει ενεργά με τα μηχανήματα που διαθέτει και την υδροφόρα αλλά και με την οργάνωση των εθελοντών όπου τα τελευταία επάνδρωσαν ομάδες περιφρούρησης" για να προσθεσει ότι "θα δοθεί βάση στην ενεργοποίηση και διευρυνση των εθελοντικών ομάδων ώστε να ανανεωθούν οι τάξεις τους κατάλληλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages