Νέα προγράμματα επεξεργάζεται η ΝΕΛΕ Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Νέα προγράμματα επεξεργάζεται η ΝΕΛΕ Κυπαρισσίας

ΜΕ επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες στην ΝΕΛΕ Κυπαρισσίας με νέα προγράμματα, τα οποία οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν με τη συνεργασία Δήμων και συλλογικών φορέων. Πιο αναλυτικά ολοκληρώθηκε και στην περιοχή μας το πρόγραμμα «Παραδοσιακή Μαγειρική-Ζαχαροπλαστική», αλλά και το πρόγραμμα χορευτικών ικανοτήτων που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Δήμο.
Η ΝΕΛΕ Κυπαρισσίας ολοκλήρωσε την χρονιά της με μια γιορτή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της στην περιοχή της Αποβάθρας παρουσία του Προέδρου Λαικής επιμόρφωσης κ. Δημήτρη Φίλου ενώ συγκεντρώθηκαν τριάντα περίπουγυναίκες της περιοχής, εκφράζοντας την επιθυμία να συνεχιστούν τα προγράμματα.
Πρόθεση της ΝΕΛΕ είναι να προχωρήσει την νέα σεζόν με προγράμματα οργάνωσης και λειτουργίας Μικρών Επιχειρήσεων, βασικών αρχών management, αναπτυξιακών νόμων και κινήτρων για τη δημιουργία μικρών Επιχειρήσεων, συμπλήρωσης επιχειρηματικού σχεδίου και θέματα οργάνωσης και λειτουργίας συνεταιρισμών. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο θέμα των συνεταιρισμών και της προώθησης παραδοσιακών προϊόντων, επιθυμία των ίδιων των γυναικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages