Σε αναζήτηση διευρυμένου Δ.Σ. στοχεύει ο Α.Ο. Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Σε αναζήτηση διευρυμένου Δ.Σ. στοχεύει ο Α.Ο. Κυπαρισσίας

ΣΕ διαρκή αγώνα βρίσκεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κυπαρισσίας μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στο Εργατικό κέντρο της πόλης με απώτερο στόχο να διευρυνθεί με περισσότερα άτομα ώστε να υπάρχει πολυμετοχικότητα τόσο στην λήψη αποφάσεων όσο και στην οικονομική στήριξη της ομάδας. Πιο αναλυτικά την υποστήριξη χορηγών και νέων που πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. αναζητεί η 5άδα που εκλέχτηκε με σκοπό να προωθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Παρα το γεγονός ότι ορισμένοι θα επιθυμούσαν εμπλοκή τοπικών φορέων, εκείνο που καταγράφηκε στην Συνέλευση ήταν να υπάρξει ενημέρωση για τους στόχους και την επόμενη ημέρα στην Ομάδα με αποτέλεσμα να διεξάγονται διαβουλεύσεις για το μέλλον καθώς ο Πρώην πρόεδρος θα συμμετέχει απο άλλο πόστο του Δ.Σ. . Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΟΚ
περιλαμβάνεται σε αυτή την προσωρινή διοικούσα επιτροπή και μαζί του είναι οι Δημήτρης Στρατικόπουλος, Θανάσης Γιαννίκος, Κώστας Γκόγκας και Γιώργος Γεωργακόπουλος, ενώ αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Τάκης Τριπόδης, Γιώργος Πανταζόπουλος και Γιώργος Αλεξόπουλος. Ο κ. Κακούτης πάντως υποστήριξε για μία ακόμη φορά πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ηγηθεί στο νέο σχήμα που θα επιλέξει η φρέσκια διοίκηση, καθώς υπολείπεται μόνο το γεγονός ότι θα προχωρήσει σε ορισμένες ενέργειες τις επόμενες ημέρες σε ό,τι έχει να κάνει με κάποια διαδικαστικά θέματα των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages