Σκούρα τα βρήκε ο Γερουλάνος σε Πάτρα και Ολυμπία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σκούρα τα βρήκε ο Γερουλάνος σε Πάτρα και Ολυμπία

Κατά την έλευση του Παύλου Γερουλάνου στην Πάτρα τον περίμεναν συμβασιούχοι και απολυμένοι με μπαλόνιαστα χέρια λέγοντας ότι έτσι κάνουν «όταν πηγαίνουμε να δούμε τσίρκο ή θίασο».
Ο Γερουλάνος έσπευσε να τους προσπεράσει και χώθηκε μέσα στο μουσείο όπου εκεί δημιουργήθηκε νέα εστία έντασης με τον Αχαιό βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κάνει το παραμικρό για την περιοχή.
«Δεν είπατε τίποτα είτε γιατί βουλιάζουμε, είτε γιατί αλλάζουμε…» ανέφερε προκαλώντας την αντίδραση του Γερουλάνου που μάταια του ζητούσε να αναιρέσει.
Ο υπουργός Παύλος Γερουλάνος, σε σύσκεψη φορέων από όλη την δυτική Ελλάδα, που έγινε σήμερα στην Πάτρα, εξέφρασε τη διάθεση συνεννόησης και συμφωνίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την παραχώρηση ακινήτων που ανήκουν στην εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και είναι δικαιοδοσίας του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, είτε στην Περιφέρεια, είτε σε Δήμους.
Στα ακίνητα αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τουριστικά περίπτερα, εκτάσεις ή άλλα ακίνητα, στην Αγυιά Πατρών, στα Σπήλαια Λιμνών Καλαβρύτων, στον Αχελώο στο Καλέντζι Αχαΐας, στη Ζήρια Αχαΐας, στην Ναύπακτο, στο Αντίρριο, ενώ όπως σημείωσε, θα συζητηθεί και η πιθανή παραχώρηση της έκτασης στο Ρίο Αχαΐας.
Επίσης ο Παύλος Γερουλάνος έκανε αναφορά στην παραχώρηση του ακινήτου «Ξένιος Ζεύς» στην Αρχαία Ολυμπία για το οποίο, όπως είπε, «είμαστε διατεθειμένοι να το παραχωρήσουμε ώστε να αξιοποιηθεί από την Περιφέρεια», αφού πρώτα ρυθμιστούν ορισμένα ζητήματα σχετικά με τη σημερινή χρήση του περιβάλλοντος χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages