«Ο Μητσάρας...της Μεσσηνίας» πρκαλεί πολιτικό θέμα... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Μαΐου 2011

«Ο Μητσάρας...της Μεσσηνίας» πρκαλεί πολιτικό θέμα...

Στον δικτυακό τόπο www.moriasnews.gr που άρχισε σήμερα να λειτουργεί και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία μια και είναι μια πολύ καλή δουλειά, είδαμε στο κάτω μέρος ότι ένας από τους αρθρογράφους του ,είναι και η πρώην Νομαρχιακή σύμβουλος με την ΝΔ Αντωνία Μπούζα .
Ένα από τα σημερινά άρθρα, που αναδημοσιεύουμε ποιο κάτω, του συγκεκριμένου site σήμερα για την Μεσσηνία ,έχει τίτλο «Ο Μητσάρας...της Μεσσηνίας» το οποίο χωρίς να κατονομάζει φωτογραφίζει σαφώς τον περιφερειακό σύμβουλο και πρώην Αντινομάρχη
Άγγελο Κωτσιόπουλο. Το ερώτημα είναι υπάρχει περίπτωση να μην το ήξερε η κα Μπούζα αυτό το άρθρο η το έγραψε η ίδια;
Η κα Μπούζα είναι στέλεχος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και υπογράφει και με δύο τίτλους στις επιστολές της, δεν πρέπει να απασχολήσει την ΝΟΔΕ το άρθρο αυτό καθότι το «μαχαίρωμα» αυτό σε τέτοια πολιτική περίοδο δεν είναι απαρατήρητο;
Τέλος αν ξεκινήσουμε έτσι για να πάμε στις εκλογές από τα στελέχη της ΝΔ στην Μεσσηνία, τι άραγε θα συναντήσουμε κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα που φαίνεται πολύ σύντομα και ιδιαίτερα αν και οι δύο είναι υποψήφιοι όπως επιθυμούν..
Το όλο άρθρο έχει ως εξής:
Ο Μητσάρας...της Μεσσηνίας-Το όνομα θα το βρείτε εσείς μόνοι σας...
"-Ποιος είναι πάλι αυτός ο Μητσάρας;".
Ρε φίλε, άμα δεν ξέρεις ούτε το Μητσάρα, αναρωτιέμαι τί δουλειά έχεις στο ΧΑΑ. Και όμως, αυτόν τουλάχιστον τον ξέρεις. Είναι ο τύπος που εμφανίζεται διαρκώς πίσω από τις κάμερες και χώνεται στο πλάνο. -Παίκτης μιλάει; Να σου κι ο Μητσάρας από δίπλα, να μοστράρει τη φάτσα του. -Προπονητής μιλάει? Δώστου ξανά ο Μητσάρας στο πλάνο, μονίμως ευτυχής και χαμογελαστός.
Ο καλοκάγαθος Μητσάρας είναι αναμφισβήτητα η πλέον cult φιγούρα των ελληνικών γηπέδων, ο αιώνιος αντεξουσιαστής, ο ρήτορας της εξέδρας, μία μορφή που κυριαρχεί στα ελληνικά γήπεδα εδώ και δεκαετίες, σκορπίζοντας συγκλονιστικά κοινωνικά μηνύματα, όπως «Καθαρή Δευτέρα-Βρώμικο κράτος», Αμερικάνοι μας πίνετε το αίμα» και τέτοια ακραία.
Για να καταλάβεις, ο Μητσάρας είναι τόσο γνωστός, που όταν πρόπερσι είχε έρθει καλεσμένος στην Ελλάδα ο Ροναλντίνιο και μιλούσε στις κάμερες –φυσικά με τον Μητσάρα ακριβώς από πίσω του- κάποιοι δημοσιογράφοι διερωτώνταν :«-Ρε σύ, ποιός είναι πάλι αυτός ο αράπης που μιλάει στα μικρόφωνα, μπροστά απ' το Μητσάρα;;;;».Μέχρι και Κύπελλο Ελλάδος έχει σηκώσει ο Μητσάρας, το 2004.
Αυτός είναι λοιπόν ο Μητσάρας ο θρύλος των γηπέδων.. Και θα πείτε μα τι σχέση έχει ο Μητσάρας με την Μεσσηνία..
Ουσιαστικά καμία απλά τον θυμηθήκαμε κοιτώντας φωτογραφίες του προέδρου και δηλώσεις στις οποίες δεν υπάρχει καρέ ή πλάνο που να μην εμφανίζεται το ίδιο πρόσωπο...!
Ενα πρόσωπο που όπου βρίσκεται ο αρχηγός...χώνεται στο πλάνο...Με το όνομα του αρχηγού ξυπνά και με αυτό κοιμάται...Τον ξέρει απο την παλιά εποχή και έχει πάθος να τον συνοδεύσει και στην...Βουλή....!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages