Αυτοί που πέρσι ήταν άποροι, φέτος είναι προνομιούχοι!!! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αυτοί που πέρσι ήταν άποροι, φέτος είναι προνομιούχοι!!!

Σύμφωνα με το υπουργείο για την περσινή χρονιά και για τους δικαιούχους στη διανομή τροφίμων σαν όριο ήταν 14.500 € για ένα άτομο. Φέτος ώ του θαύματος! αυτός με το πάρα πάνω εισόδημα ειναι προνομιούχος, δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων γιατί... έχει πολλά. (Δεν ξέρει τι να τα κάνει). Έτσι οι "σοφοί" αυτής της χώρας αποφάσισαν να μειώσουν το όριο για την συμμετοχή στις 12.000 €. Αποφάσισαν επίσης να "ικανοποιήσουν" και άλλες "κοινωνικές" ομάδες. Με έκπληξη είδαμε ότι από την λίστα έλειπε η συμπαθέστατη κοινωνική ομάδα των...εφοπλιστών (γιατί όλες οι άλλες έχουν συμπεριληφθεί), αφού από τα μέχρι σήμερα μέτρα, για να "σωθεί η ελληνική οικονομία", οι μόνοι που πληρώνουν είναι μισθωτοί, συνταξιούχοι και μικροεπαγγελματίες.
Είναι λοιπόν "λογικό" να "νοιώθουν ενοχές" όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 12.500€. Είναι επίσης λογικό αυτό που πολλοί μας λένε: "Ας τα φάνε μόνοι τους... δεν μας σώζουν δέκα κιλά μακαρόνια... Να μήν μας ξαναδώσετε τίποτα...".
Και πράγματι, εξετάζεται και αυτή η περίπτωση. Του χρόνου και αφου συζητηθεί η όλη κατάσταση, θα προταθεί η αποχή από την διανομή. Υπάρχει και φιλότιμο. Δεν είμαστε ζητιάνοι. Εκτός και αν αυτό θέλουν να κάνουν.

Απο τον Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages