Μοναδικό έργο το Λύκειο Φιλιατρών στο ΠΕΠ του ΕΣΠΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μοναδικό έργο το Λύκειο Φιλιατρών στο ΠΕΠ του ΕΣΠΑ

Το μόνο έργο της Μεσσηνίας που έχει ενταχθεί μέχρι τώρα στο ΠΕΠ του ΕΣΠΑ είναι η ολοκλήρωση του Λυκείου Φιλιατρών. Αυτό επεσήμανε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μαλαπάνης, επιβεβαιώνοντας τη χαμηλή απορρόφηση του ΕΣΠΑ. Παρατήρησε μάλιστα ότι ο εργολάβος έχει καθυστερήσει την έναρξη των εργασιών και έχει ειδοποιηθεί σχετικά.
Τα έργα που έχουν προταχθεί και προετοιμάζονται να προταθούν για ένταξη, σύμφωνα με τον κ. Μαλαπάνη, είναι: α) Η προστασία του δρόμου εισόδου στην Κορώνη από την κατολίσθηση. β) Ο δρόμος Ριζόμυλος - Κορώνη στο τμήμα γέφυρα Τζάνε - Καλαμάκι, με παράκαμψη του Πεταλιδίου. γ) Η προστασία των ακτών Μικρής Μαντίνειας και Αβίας, με προτεραιότητα στο Ακρογιάλι.
«Αυτά προωθούμε για φέτος», παρατήρησε ο αντιπεριφερειάρχης. Ανέφερε ακόμη ότι η προώθηση της κατασκευής του νέου 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου (10ο-26ο Καλαμάτας) στην οδό Κρήτης είναι πλέον αρμοδιότητα του δήμου, ενώ υπενθύμισε ότι ο δρόμος Γαργαλιάνοι - Ρωμανού, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι έργο-"γέφυρα" από το Γ’ ΚΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages