ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» κ.κ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» κ.κ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ- http://www.kyparissianews.com/
Μέσα στον κυκεώνα της οικονομικής κρίσης, η Ελλάδα χωρίς σχέδιο , όραμα , προοπτική, εξ αιτίας της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής ,προσπαθεί ακολουθώντας τις εντολές των δανειστών μας, να σταθεί όρθια και να βρει κάποια στοιχειώδη διέξοδο στα προβλήματά της.
Οι Έλληνες, θορυβημένοι από τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν, ίσως ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο τρόπος ζωής με τον οποίο πορεύθηκαν τα προηγούμενα χρόνια , έχει αλλάξει ριζικά. Η Ελλάδα, από ασφαλής Χώρα, έγινε τόπος συγκέντρωσης κάθε λογής μεταναστών, αρκετοί από τους οποίους ανενόχλητοι μπαινοβγαίνουν και μεταφέρουν εδώ κάθε λογής εγκληματική πρακτική επιθυμούν.
Κυκλώματα μαστρωπείας, μεταφερόμενοι επαίτες, πορνεία, ναρκωτικά, ληστείες, φόνοι και ότι άλλο ξένο προς την Ελληνική πραγματικότητα έχουν βρει σ αυτή τη Χώρα ,τον Παράδεισό τους . Η Πολιτεία από την άλλη πλευρά , αμήχανα, περιστασιακά, με παιδαριώδη τρόπο πολλές φορές ,απλά προσπαθεί να δείξει ότι ελέγχει την κατάσταση και ότι μπορεί να επιβάλει πολιτικές.
Έπειτα είμαστε και όλοι εμείς , οι πολίτες αυτής της Χώρας, που αγωνιούμε, που φοβόμαστε για το αύριο, που τρέμουμε μη μας συμβεί κάτι σοβαρό και δεν θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε , που βλέπουμε να ανατρέπονται τα πάντα και όμως…επιμένουμε και εμπιστευόμαστε λάθος ανθρώπους.
Αυτήν την περίοδο , έχουμε στείλει σα Νομός στο Κοινοβούλιο, ορισμένους συμπολίτες μας για τους οποίους δεν θα αμφισβητήσω τις καλές τους προθέσεις, παρά μονάχα την αποτελεσματικότητά τους και την πραγματική τους διάθεση να υποστηρίξουν σθεναρά τα ζητήματα που απασχολούν την εκλογική τους περιφέρεια.
Ακούμε βαρύγδουπες εκφράσεις, ακούμε για κόκκινες γραμμές που οριοθετούν το μέτρο της ανοχής τους , ακούμε διαφοροποιήσεις από την ακολουθούμενη πολιτική «γραμμή» , κριτική για αναποτελεσματικότητα στην Κυβέρνησή τους, δηλ. «στάχτη» στα μάτια των συμπολιτών τους ,ερωτήσεις επί ερωτήσεων και ξανά ερωτήσεις αλλά επί της ουσίας ουδέν.
Και ο σιδηρόδρομος σταμάτησε καίτοι πληρώθηκαν τόσα χρήματα για τον εκσυγχρονισμό των γραμμών και του τροχαίου υλικού και τα σχολεία έκλεισαν και το στρατόπεδο (ΚΕΔΒ) κλείνει και η στρατολογία έκλεισε και οι Εφορίες όπως διαφαίνεται θα έχουν την ίδια τύχη και σκέψεις για συγχωνεύσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων ακούγονται όλο και περισσότερο και δύο ( 2 ) σχολές του Τ.Ε.Ι. έκλεισαν και λιγότεροι εισακτέοι στα εναπομείναντα τμήματα σχεδιάζεται να υπάρξουν και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων είναι σε απαράδεκτα επίπεδα και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες είναι αποψιλωμένες από προσωπικό και μέσα ..και..και.…
Δυστυχώς κ.βουλευτές πολλές ερωτήσεις , μεγάλη προσπάθεια να φανεί το δήθεν ενδιαφέρον σας ,αλλά με τη ψήφο σας, συνεχίζετε να στηρίζετε καταστροφικές επιλογές για τη Μεσσηνία , οι οποίες συμβάλλουν ούτως ώστε και τα λουκέτα να πολλαπλασιάζονται και η ανεργία να συντηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πόσες κόκκινες γραμμές χωρεί τελικά η συνείδησή σας; Εμείς οι πολίτες, πρέπει να ξέρετε κουραστήκαμε από την αναποτελεσματικότητα και επιζητούμε άμεσες και υλοποιήσιμες προτάσεις από εσάς . Απαιτούμε από την Πολιτεία να κάνει επιτέλους το καθήκον της απέναντί μας για να ξαναβρούμε την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη μας στους θεσμούς !!
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ
Μέλος Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας
Μέλος Τομέα Ενημέρωσης και ΜΜΕ ΝΟ.Δ.Ε.Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages