«Κεραυνοί» Φαρλέκα για τις φήμες σε διακίνηση μαύρου χρήματος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Κεραυνοί» Φαρλέκα για τις φήμες σε διακίνηση μαύρου χρήματος

Μια φήμη είχε ταράξει τα ήρεμα νερά της Λακωνίας τον τελευταίο μήνα. Μια φήμη που έλεγε πως ο τέως Αντινομάρχης και Περιφερειακός Σύμβουλος Λακωνίας Παναγιώτης Φαρλέκας πιάστηκε με μπόλικο χρήμα πάνω του όταν πήγε να το βγάλει από την χώρα από το Ελευθέριος Βενιζέλος.!!!
Άλλοι λέγανε 1 εκατ. Άλλοι 1,5 εκατ. Άλλοι 2 εκατομύρια ευρώ.
Ακούσαμε και εμείς αυτές τις φήμες αλλά δεν δημοσιεύσαμε τίποτα και περιμέναμε δούμε τι ακριβώς έχει γίνει. Άλλοι μας κατηγόρησαν πως το θάψαμε. Άλλοι πως το κάναμε «γαργάρα». Δεν πειράζει τους συγχωρούμε γιατί δεν ξέρουν πως εμείς κάνουμε πάντα έρευνα και μετά βγάζουμε το όποιο θέμα. Αφού έχουμε κάνει ρεπορτάζ και έχουμε συγκεντρώσει τα στοιχεία τα οποία είναι διασταυρωμένα.
Θέλουμε να είμαστε έγκυροι και αυτά που γράφουμε να είναι απόλυτα σωστά.
Το ρεπορτάζ λοιπόν του report24.gr λέει πως τέτοιο περιστατικό δεν έχει γίνει ποτέ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και πως δεν έχει καταγραφεί τέτοιο περιστατικό στο οικονομικό έγκλημα.

Το δικό μας ρεπορτάζ λέει ακόμα και είναι και αυτό διασταυρωμένο πως η διασπορά των φημών αυτών προέρχονται από συγκεκριμένο κέντρο που έδρασε με σκοπό την κοινωνική και πολιτική αποδόμηση του Παναγιώτη Φαρλέκα. Κάτι πιο έξυπνο δεν είχαν να βρουν;
Στο ρεπορτάζ μας έρχεται να προστεθεί και η επίσημη τοποθέτηση του Παναγιώτη Φαρλέκα ο οποίος με ανοικτή επιστολή βάζει τα πράγματα στην θέση τους και όπως μάθαμε κατόπιν συνομιλίας μας θα προβεί και σε μηνύσεις.
Διαβάστε την ανακοίνωση

“Τον τελευταίο καιρό γνωστοί κύκλοι έχουν επιδοθεί συντονισμένα σε μεθοδευμένη διοχέτευση και διασπορά ψευδέστατων, συκοφαντικών και όλως ανυπόστατων και αστήρικτων φημών, που μοναδικό σκοπό έχουν την σπίλωση του ονόματος μου και την καταβαράθρωση της επαγγελματικής μου ακεραιότητας, της πολιτικής μου οντότητας και της υπόληψης μου.
Κρίνοντας από τη χρονική στιγμή που επιλέχθηκε για την εξέλιξη του σχεδίου, αλλά και από τον τρόπο που εκτοξεύεται η “λάσπη στον ανεμιστήρα” και τους αναπαραγωγούς της, είναι πρόδηλο από πού εκπορεύονται τέτοιες αθλιότητες και γιατί συντηρούνται.
Προφανώς, η δίκαιη επάνοδος μου στην ΔΟΥ Σπάρτης, ματαίωσε τα μικροπολιτικά παιχνίδια εκείνων που επί χρόνια επιβιώνουν ψηφοθηρικά εκμεταλλευόμενοι την πρόσκαιρη δύναμη τους, μη έχοντας να επιδείξουν άλλο έργο ουσιαστικό για το συμφέρον του τόπου μας.
Προφανώς έχουν αντιληφθεί, ότι ο καιρός των γιαλαντζί πολιτικών και των παρασιτούντων εντεταλμένων τους λήγει άδοξα, γι’ αυτό και επιδίδονται σε αθλιότητες επιχειρώντας να αποδομήσουν κάθε φωνή που απειλεί την κατά φαντασία μονοκυριαρχία τους στον τόπο μας.
Η ακεραιότητα, η εντιμότητα και ο πολιτικός και κοινωνικός μου βίος είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες, και δεν θα επιτρέψω να γίνουν βορά στα νοσηρά σχέδια των φθηνών, υπόγειων και ύποπτων διαδρομών κανενός. Η Δικαιοσύνη έχει τώρα τον πρώτο λόγο.
Όσο για τους κρυπτόμενους και μη υποκινητές, παρακινητές και διακινητές των όσων συκοφαντικών διασπείρονται κακόβουλα, θίγοντας τη φήμη και την υπόληψη μου, “ο καιρός εγγύς” και ο “πέλεκυς βαρύς”…”
Παναγιώτης Φαρλέκας
Προϊστάμενος Υποδ/νσης Φορολογίας ΔΟΥ Σπάρτης,
Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Λακωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages