Το τέλος του πολιτικού συστήματος απο τις δημοσκοπήσεις... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Το τέλος του πολιτικού συστήματος απο τις δημοσκοπήσεις...

Ένας στους δύο πολίτες τάσσονται υπέρ των προπηλακισμών βουλευτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kαππα Research για το Βήμα της Κυριακή, ενώ οι περισσότεροι δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τα επεισόδια - πράγμα που ισχυρίζεται το...ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό 49,6% αναφέρει ότι εγκρίνει τα επεισόδια σε βάρος βουλευτών, ενώ ποσοστό 40,5% τα αποδοκιμάζει. Στο ερώτημα αν ευθυνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια το 58,7% απαντούν αρνητικά. Παράλληλα, το 61,4% κρίνει ότι τα επεισόδια είναι αυθόρμητα και όχι οργανωμένα. Άισθηση προκαλεί ότι οκτώ στους 10 τάσσονται υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εφημερίδα το «Βήμα της Κυριακής» δημοσιεύει δημοσκόπηση της εταιρίας Κάπα Research, κατά την οποία, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ...ποσοστό 1,3% έναντι του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,5%, η ΝΔ 17,8%, το ΚΚΕ 7,5%, το ΛΑΟΣ 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,2%, η ΔΗΜΑΡ 3,1%,....
η ΔΗΣΥ 2,8%, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3,1% και η αδιευκρίνηστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%. Μετά από αναγωγή το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 25,5% , η ΝΔ 27,5% , το ΚΚΕ 11,6, το ΛΑΟΣ 8,8, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,6 , οι Οικολογοι -Πρασινοι 3,4 , η ΔΗΜΑΡ 4,8, η ΔΗΣΥ 4,3 ΚΑΙ το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 4,8.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώνουν μόλις μετά βίας ποσοστό λίγο πάνω από το 50% και μάλιστα έπειτα από αναγωγή, που σημαίνει τελικό αποτέλεσμα πραγματικής ψηφοφορίας, γεγονός που δείχνει μεγάλη κατάρρευση του δικομματισμού και φυσικά του πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages