Αποδοκιμασίες κατά του βουλευτή Τ. Αντωνακόπουλου από αγανακτισμένους στον Πύργο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αποδοκιμασίες κατά του βουλευτή Τ. Αντωνακόπουλου από αγανακτισμένους στον Πύργο

Το βράδυ της Κυριακής κι ενώ στην κέντρικη πλατεία του Πύργου, υπήρχε η καθιερωμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων, ήρθε η πληροφορία ότι ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος καθόταν σε κοντινή καφετέρια.
Ακολούθως, περίπου πενήντα άτομα μετέβησαν στο συγκεκριμένο κατάστημα όπου ο βουλευτής τότε μπήκε μέσα στην καφετέρια μόνος του (ενώ αρχικά καθόταν στον εξωτερικό χώρο με παρέα). Ο ιδιοκτήτης φοβούμενος κάποια χειρότερα περιστατικά, έκλεισε την πόρτα και τα τζάμια, και ο Τ. Αντωνακόπουλος κάθησε σε ενα τραπέζι στο εσωτερικό του καταστήματος ενώ οι συγκεντρωμένοι απ' έξω φώναζαν συνθήματα (και με ντουντούκα) ενώ ο κόσμος μαζευόταν ακόμα περισσότερος, γιατί κάποιοι περαστικοί, μόλις μάθαιναν τι γίνεται, κάθονταν κι αυτοί!
Αφού πέρασε αρκετή ώρα, κατέφθασαν και δύο περιπολικά, και με τη συνοδεία της αστυνομίας, ο Τ. Αντωνακόπουλος κατόρθωσε να απεγκλωβιστεί και να μπει στο αμάξι του, που είχε καταφθάσει στην είσοδο ακριβώς της καφετέριας, μέσα σε πλήθος αποδοκιμασιών...
* Ακολούθως, οι Αγανακτισμένοι έκαναν συμβολική λαμπαδηδρομία καθώς και αφισοκόληση σε κεντρικούς δρόμους του Πύργου (φωτο 2), ανανεώνοντας το ραντεβού για προσεχείς δράσεις και ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages