Σιγή ιχθύος της ΝΕ. ΠΑΣΟΚ για τον Αλευρά... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Σιγή ιχθύος της ΝΕ. ΠΑΣΟΚ για τον Αλευρά...

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση μια εβδομάδα τώρα μετά την ανάληψη της θέσης του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας από την Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας για οπουδήποτε δήλωση.
Η λαλίστατη Ν.Ε Μεσσηνίας, μόνο όμως για το θέμα του Μαλαπάνη σιωπά χωρίς να κάνει ούτε καν καμία δήλωση συμπαράστασης για τον Π. Αλευρά που ανέλαβε την Θέση του Αντιπεριφεριάρχη Μεσσηνίας μια εβδομάδα τώρα που αξίζει να θυμίσουμε… ότι είναι βασικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας και της κομματικής περιφερειακής γραμματείας του κόμματος στην Πελοπόννησο με μεγάλους αγώνες και ενεργό παρουσία πάντα! και μάλιστα χωρίς καμία ανταμοιβή… τόσα χρόνια.
Η στάση αυτή της Ν.Ε δείχνει πολλά, για το πώς αντιμετωπίζει τα στελέχη του κόμματος ανά περίπτωση και μάλλον για το πως τους διατάζουν κάποιοι να «χορεύουν», αλώστε το έχουμε δει αυτό για τα σοβαρά προβλήματα του Νομού που σιωπά προκλητικά και δεν παίρνει θέση σε τίποτε! αφήνοντας έτσι με την στάση τους μερικές φορές και οι βουλευτές.. να διασύρονται άσχημα και άδικα.
Να θυμίσουμε ότι ο παραιτηθείς από την Ν.Ε Ευγ. Χρονόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σοβαρών καταγγελιών ότι και ο Θ. Μπρεδήμας δεν στηρίχθηκε όπως θα έπρεπε… για το Δήμο Καλαμάτας με αποτέλεσμα να πάθει αυτήν την συντριβή… που και γι αυτό σφυρίζετε αδιάφορα… τόσο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages