Σιγή ασυρμάτου στο ΚΕΔΒ με λουκέτο... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Σιγή ασυρμάτου στο ΚΕΔΒ με λουκέτο...

«Λουκέτο» θα μπει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων της Καλαμάτας, καθώς έως τα τέλη Αυγούστου θα έχουν απομακρυνθεί από αυτό όσοι υπηρετούν στο Σώμα των Διαβιβάσεων, σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε από την ενημέρωση που έκανε το πρωί της Παρασκευής στο ανθρώπινο δυναμικό της μονάδας ο εκτελών χρέη διοικητή, αντισυνταγματάρχης Δημ. Παπαϊωάννου.
Ο κ. Παπαϊωάννου επικαλέστηκε σχετική ενημέρωση από ανώτατο αξιωματικό, χωρίς να κατονομάσει αν είναι από τη ΙV Μεραρχία Πεζικού ή το Γενικό Επιτελείο Στρατού και πληροφόρησε τους εργαζόμενους για τις δυσμενείς – για την Καλαμάτα – εξελίξεις.
Σύμφωνα το 'Θάρρος', το στρατόπεδο θα έχει αδειάσει έως το τέλος Αυγούστου από τους υπηρετούντες στο Σώμα των Διαβιβάσεων και θα παραμείνουν σε αυτό, κατά ένα σενάριο, το πολιτικό προσωπικό και οι υπηρετούντες σε άλλα Όπλα και Σώματα.
Ήδη εδώ και 10 ημέρες έχουν λάβει φύλλα πορείας οι ανθυπολοχαγοί των Διαβιβάσεων, οι οποίοι έχουν ήδη αναχωρήσει, ενώ η επόμενη ΕΣΣΟ θα παρουσιαστεί στην Αυλώνα, όπου, προφανώς, θα λειτουργήσει το ΚΕΔΒ.
Έχει «πέσει» η υπογραφή Μπεγλίτη
Όπως πληροφορηθήκαμε, μετά την πρωινή αναφορά από το διοικητή του ΚΕΔΒ στα υπερκείμενα κλιμάκια και, προφανώς, κατόπιν ερώτησης που έγινε, δόθηκε η απάντηση ότι μπορεί να ενημερώσει το προσωπικό ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης έχει ήδη υπογράψει για την αναστολή λειτουργίας του Κέντρου.
Όσοι ανήκουν στο Σώμα των Διαβιβάσεων θα φύγουν με έκτακτες μεταθέσεις μέχρι τα τέλη Αυγούστου, με προτεραιότητα αυτούς που έχουν οικογένειες, προκειμένου να εγκατασταθούν στις περιοχές όπου θα συνεχίσουν την υπηρεσία τους και να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες με τα σχολεία των παιδιών τους.
Το μεσημέρι της Παρασκευής συντάχθηκαν και αναφορές, για το πού θέλει να υπηρετήσει ο καθένας.
Εντός των ημερών δε, αναμένεται η άφιξη κλιμακίου από την Αυλώνα για να καταμετρήσουν τα όπλα και το λοιπό εξοπλισμό, προκειμένου να μεταφερθούν αυτά στη συνέχεια.
Ενδεικτικό του ότι έχει ληφθεί απόφαση για την αναστολή της λειτουργίας του ΚΕΔΒ, είναι ότι το κλιμάκιο της Στρατολογίας που βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο υπολειτουργεί και η προϊσταμένη του στο τέλος Αυγούστου θα παρουσιαστεί στη Μεραρχία, στην Τρίπολη.
Ωστόσο, η ακριβής ημερομηνία που θα τελειώσει και επίσημα η λειτουργία του ΚΕΔΒ στην Καλαμάτα, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά εκτιμάται ότι θα γίνει προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages