Σε δεινή θέση η ΕΑΣ μετά την αυριανή Γενική Συνέλευση - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Σε δεινή θέση η ΕΑΣ μετά την αυριανή Γενική Συνέλευση

Σχετικά με την γενική συνέλευση που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 17 Ιουλίου από την «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας» η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας δεν παίρνει θέσει στο να στηρίξει κάποιον από τους υποψηφίους στην κρίσιμη αυτή συνέλευση όπως υπογραμμίζει και εξηγεί τους λόγους όπως θα δείτε πάρα κάτω.
«Η ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας, παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας. Το τελευταίο διάστημα έχει επικοινωνήσει και ενημερωθεί πλήρως, από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Λόγω της σπουδαιότητας των γεγονότων κι ενόψει της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης της Κυριακής 17 Ιουλίου, θέλουμε να τονίσουμε ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση ότι, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει, ούτε πρόκειται, να εμπλακεί σε κανενός είδους διεργασία για την διαμόρφωση κλίματος υπέρ ή κατά οιονδήποτε.
Αναμένουμε με αγωνία, τόσο το πόρισμα της έρευνας που διεξάγει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και το αποτέλεσμα της αυτεπάγγελτης εισαγγελικής παρέμβασης.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα κι εφόσον έχουμε τα αποτελέσματα των ερευνών, θα γίνει αξιολόγηση από την αρμόδια γραμματεία του κόμματος και θα προβούμε σε σαφής κι εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages