Θεόδωρος Γρ. Κανελλόπουλος, ένας αριστούχος του Ε.Μ. Πολυτεχνείου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Θεόδωρος Γρ. Κανελλόπουλος, ένας αριστούχος του Ε.Μ. Πολυτεχνείου

Τελείωσε στα 22 χρόνια πολιτικός μηχανικός. Ας ιδούμε τι λέει η κυρία Βιβή Σπανού - Δημητροπούλου, προϊσταμένη αν/τρια στο τμήμα μεταπτυχιακών της διεύθυνσης σπουδών του ΕΜΠ, για τον Θεόδωρο Γρ. Κανελλόπουλο.
«Ήμουν για αρκετά χρόνια αναπληρώτρια προϊσταμένη του πρυτανικού συμβουλίου Ε.Μ.Π. Λόγω αυτής της θέσης μου έχω μακρόχρονη εμπειρία για αυτά τα θέματα. Συχνά ήμουν στις διάφορες παρουσιάσεις διπλωματικών και διδακτορικών εργασιών. Θεωρώ όμως χρέος μου, να ομολογήσω για αυτό που προσωπικά έζησα στην εξέταση της διπλωματικής εργασίας του πατριώτη μας Θεόδωρου Γρ. Κανελλόπουλου, παρουσία περίπου εβδομήντα ατόμων και των τριών καθηγητών. H ευxέρια - άνεση λόγου, μεταδοτικότητα, σαφήνεια, οι γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά της εξέτασης αυτής. Χωρίς να συμβουλεύεται τις σημειώσεις του με slides να γίνεται μια άριστη παρουσίαση που ούτε στις διδακτορικές δεν το συναντά κανείς. Δεν είμαι ειδικός για το θέμα που είχε ο Θεόδωρος, αλλά η εμπειρία μου είναι μεγάλη σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις των καθηγητών και ιδιαιτέρως αυτή του επιβλέποντος τακτικού καθηγητού κυρίου Γιώργου Ιωαννίδου στο τομέα Δομοστατικών, Μεταλλικές Κατασκευές.
Βρισκόμουνα πίσω ακριβώς από τους καθηγητές πού κάποια στιγμή ο κ. Γ. Ιωαννίδης χαμηλοφώνως ανέφερε στους συναδέλφους του για τις σαφέστατες απαντήσεις του Θ.Γ.Κ. Το αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό να βαθμολογηθεί με άριστα.
Αυτό που πρέπει να τονιστεί περισσότερο και μου κάνει μεγάλη
εντύπωση είναι το ήθος, η σοβαρότητα, η καλοσύνη και η ταπείνωση του Θεόδωρου. Σπάνια χαρίσματα για ένα τόσο νέο άνθρωπο.
Πιστεύω ότι και σήμερα υπάρχουν αξιόλογοι νέοι, όπως ο θεόδωρος Γ.Κ., που μπορούν να φτιάξουν τη δομή της πατρίδας μας για ένα καλλίτερο αύριο».
Ο θεόδωρος Γρ. Κανελλόπουλος διπλ. πολιτικός μηχανικός είναι ήδη μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Τον ενδιαφέρει ο στίβος του ελευθέρου επαγγέλματος με έδρα την πατρίδα του Τριφυλία. Το γραφείο του βρίσκεται στα Φιλιατρά και συνεχίζει, με απαιτήσεις, την παράδοση που κληρονόμησε από το περιβάλλον του.
Στην φωτογραφία (Ιούλιος 2011) τον βλέπομε να κάνει επίβλεψη της διορώφου μονοκατοικίας, 150 τμ εκτός υπογείου, στην περιοχή Βάλτας, της κυρίας Sonja Grassberger από τη Βιέννη.
*Η κυρία Βιβή Σπανού είναι σύζυγος του Βαγγέλη Δημητρόπουλου (πρώην αστυφύλακα) από
Χριστιάνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages