H Ολυμπία οδός έγινε Αιωνία Οδός... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

H Ολυμπία οδός έγινε Αιωνία Οδός...

Μιλώντας σε ραδιοφωνικές συνεντεύξεις ο Βουλευτής Αχαίας Νίκος Νικολόπουλος και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Ωμέγα» (δημοσιογράφο Κ. Κορτέση), «Ράδιο Αίγιο» (Χρ. Ρουμελιώτη), για το θέμα της Ολυμπίας Οδού και την αναβολή της σύσκεψης στο δημαρχείο της Πάτρας το περασμένο Σάββατο μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής:
«Έχω πραγματοποιήσει άπειρες παρεμβάσεις επί σειρά ετών με βάση τις δυνατότητες που παρέχει η κοινοβουλευτική δημοκρατία μας, αλλά και διεκδικητικά έχω δώσει το παρών κάθε φορά - και με κάθε κυβέρνηση - που υπήρξε ανάγκη. Και να είστε βέβαιος πως αυτό συνεχίζω να κάνω και τώρα που τα εργοτάξια της «Ολυμπίας Οδού» έχουν νεκρώσει αλλά οι πολίτες εξακολουθούν να πληρώνουν διόδια για έναν δρόμο - εργοτάξιο. Και φυσικά, θα συνεχίσω να διεκδικώ με όλες μου τις δυνάμεις, τη συνέχιση και ολοκλήρωση των έργων, που όχι μόνο η Πάτρα, αλλά ολόκληρη η Αχαΐα και η Δυτική Ελλάδα έχουν απόλυτη ανάγκη.
Χρειάζονται αποφάσεις και όχι συσκέψεις επί συσκέψεων, ούτε καλές προθέσεις φθάνουν. Οι φωτογραφίες περιττεύουν. Προτείνω ο κ. Κατσιφάρας, ο κ. Δημαράς και όλο το πολιτικό προσωπικό της περιφέρειας μας να αξιώσει την παύση της καταβολής διοδίων, μέχρις ότου ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες της κοινοπραξίας, καθώς και την άμεση αποξήλωση των πλαστικών κώνων που έχουν μονοδρομήσει την κατ' ευφημισμόν εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου.
Πιστεύω πως αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας, οι εργαζόμενοι στην «Ολυμπία Οδό», αλλά και όλοι οι πολίτες της χώρας που συνεχίζουν να ρισκάρουν τη ζωή τους σε έναν δρόμο - καρμανιόλα, δεν είναι άλλες «συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης», αλλά επί της ουσίας δράση και ενεργοποίηση!
Το θέμα είναι αν το θέλουμε!!!!»dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages