Απιστευτο: o Τατούλης πρότεινε Δράκο γα το ταμείο ενίσχυσης υποδομών! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Απιστευτο: o Τατούλης πρότεινε Δράκο γα το ταμείο ενίσχυσης υποδομών!

Δείγμα της υπέρβασης αλλά και της - χωρίς αγκυλώσεις και ταμπού - πολιτικής που θέλει να εφαρμόσει σε περιφερειακό επίπεδο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, χαρακτηρίζονται οι δύο τελευταίες κινήσεις του («άνοιγμα» και προς την μείζονα μειοψηφία).
Έτσι μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της συμμετοχής του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, στην 3μελή επιτροπή που θα αξιολογήσει το πλαίσιο των προτάσεων και θα καταθέσει τις εκτιμήσεις της για το όλο ζήτημα της αναβάθμισης του αερολιμένα της Καλαμάτας, ο κ. Τατούλης προχώρησε ένα ακόμη βήμα... παραπάνω.
Αυτό έχει να κάνει με την πρόταση να αναλάβει την προεδρία του ταμείου ενίσχυσης υποδομών της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Δράκος.
Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Δευτέρας ο περιφερειάρχης ανοιχτά πρότεινε τον κ. Δράκο για να αναλάβει αυτή την θέση ευθύνης, στο πλαίσιο των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών. Αν μη τι άλλο, μια ενέργεια και μια κίνηση που δεν είχαμε συνηθίσει από τους «εξουσιολάγνους» του παρελθόντος που δείχνει πως σε βασικά ζητήματα που άπτονται του κοινωνικού συνόλου και της ανάπτυξης του τόπου μπορούν οι αυτοδιοικητικοί να συννεννοηθούν σε μια κοινή γραμμή, μακριά από «συνδυασμικές» σκοπιμότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages