Ξεφάντωμα στο Beach summer party στο Καλονερό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ξεφάντωμα στο Beach summer party στο Καλονερό

ΜΕ αστείρευτο κέφι που διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώθηκε το μεγάλο summer- Beach party στο Blue Cafe στην παραλία Καλονερού το οποίο αποτέλεσε το must της βραδιάς στον καλύτερο προορισμό για το βράδυ στην περιοχή που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και τουριστών....
Απο τις 10.30 που ξεκίνησαν οι ρυθμοί με τους φανατικούς μουσικόφιλους να λικνιζονται στους ρυθμούς των επιτυχιών και στα deck ο Γιώργος Σμυρνής, ο DJ Steam αλλά και όμορφες παρουσίες συνέθεσαν μια καταπληκτική μουστική βραδιά γεμάτη ρυθμό, μουσική και χάπενιγκ αφού οι φίλοι μας συνέχισαν να χορεύουν και κάποιοι απο τους τολμηρούς να κάνουν beach παρτυ ως την παραλία που φέτος είναι οργανωμένη και γεμάτη εκπλήξεις. Αξίζει να τονίσουμε ότι απο την περιοχή πέρασαν πολλοί φίλοι του χορηγού επικοινωνίας που ήταν ο 936 αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων όπως ο Αντιπρόεδρος του Παντριφυλιακού Καλονερού κ. Σάκης Γαλάνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας κ. Παπαηλιού, αλλά και επώνυμοι όπως ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος αλλά και πλήθος fan της καλής μουσικής.

1 σχόλιο:

Νένια είπε...

Καλό Νερό είναι αυτό! Πως να μην περάσεις όμορφα... Σε μία απέραντη παραλία, τον Αύγουστο, όλα τα ξενοδοχεία γεμάτα και τα καταστήματα κάνουν ότι μπορούν για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες.

Pages