Πιστολίδι τη νύχτα έξω από βενζινάδικο στην Κυπαρισσία - Συνελήφθη ο οδηγός - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Πιστολίδι τη νύχτα έξω από βενζινάδικο στην Κυπαρισσία - Συνελήφθη ο οδηγός

Πιστολίδι, σύμφωνα με πληροφορίες του «Θ» τις οποίες ωστόσο ακόμη δεν έχουμε επίσημα διασταυρώσει και τις μεταφέρουμε με επιφύλαξη, σημειώθηκε χθες τη νύχτα, την ώρα που η Κυπαρισσία ζούσε την πύρινη κόλαση με τα μέτωπα της φωτιάς να κατακαίει την περιοχή και να απειλούνται σπίτια και άνθρωποι, έξω από βενζινάδικο της πόλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο «Θ»,ένα αυτοκίνητο μάρκας "Scoda" μεγάλου κυβισμού με γερμανικές πινακίδες σταύθμευσε, στην έξοδο βενζινάδικου στην πόλη της Κυπαρισσίας, και ήταν σταθμευμένο, επί αρκετή ώρα εκεί. Αστυνομικοί, το θεώρησαν ύποπτο, το προσέγγισαν και ζήτησαν από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τα στοιχεία τους και όταν εκείνοι δεν τα έδιναν, τους ζήτησαν να βγουν έξω.
Τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου έβαλε εμπρός το όχημα και βγήκε στην εθνική οδό με κατεύθυνση το Καλό Νερό, ενώ εκείνη τη στιγμή σημειώθηκε το πιστολίδι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας και σε μπλόκο στην περιοχή του Αλφειού στην Ηλεία , οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τον οδηγό. Δεν έχει γίνει γνωστό αν επέβαινε και άλλος στο αμάξι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages