Η επόμενη ημέρα και η αποτίμηση - Δυνάμεις Πυροσβεστικής σε κομβικά σημεία VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η επόμενη ημέρα και η αποτίμηση - Δυνάμεις Πυροσβεστικής σε κομβικά σημεία VIDEO

Η επόμενη ημέρα βρήκε πληγωμένη την Κυπαρισσία λόγω των 3 εστιών πυρκαγιάς που τελικά τέθηκαν υπό έλεγχο τα ξημερώματα. Σε λίγο χρονικό διάστημα οι εστίες που εκδηλώθηκαν με κοινή κατεύθυνση θορύβησαν τους κατοίκους ενώ ευτυχώς γλύτωσε από την πύρινη λαίλαπα ένα εξωκκλήσι φτάνοντας ως την οικία του πρώην δημοτικού συμβούλου κ. Μανωλόπουλου που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως οι φλόγες έφτασαν στην πόλη.
Στην περιοχή παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις μέχρι νεωτέρας για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων ενώ η αποπνικτική ατμόσφαιρα ανέβασε τον υδράργυρο μέχρι τους 32 βαθμούς Κελσίου την νύχτα. Σύννεφα καπνού απλώθηκαν σε γειτονιές ενώ το πρωί από τους κρουνούς γέμισαν με νερό τα πυροσβεστικά οχήματα. Περισσότερα από 75 στρέμματα παραδόθηκαν στις φλόγες ενώ μπορείτε να δείτε το βίντεο με την πυρκαγιά στη περιοχή Κάμπος που ήταν ορατή από το λιμάνι της πόλης. Με αναπνευστικά προβλήματα διακομίστηκαν χρόνια πάσχοντες στο Νοσοκομείο χωρίς προβλήματα ευτυχώς στην υγεία τους ενώ η πόλη διατηρεί σταδιακά τους ρυθμούς της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages