Αγγελάκας σε δημάρχους:αναλυτικά στοιχεία για τα χρήματα της πυροπροστασίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αγγελάκας σε δημάρχους:αναλυτικά στοιχεία για τα χρήματα της πυροπροστασίας

Ευρεία σύσκεψη στην Τρίπολη υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Μανώλη Αγγελάκα για την πυροπροστασία Με το "ν" και με το "σ", θα ζητήσει από τους δημάρχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας τα στοιχεία για το πού ακριβώς θα διαθέσουν τα χρήματα που δόθηκαν ήδη από τον Απρίλιο στους δήμους, για την πυροπροστασία. Αυτό ανέφερε ο κ. Αγγελάκας στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης με αντικείμενο την λήψη μέτρων και την επίλυση των όποιων προβλημάτων για την καλύτερη προστασία από τις πυρκαγιές.
Μία σύσκεψη ιδιαίτερα σημαντική, όπως τη χαρακτήρισε στις δηλώσεις του ο ίδιος ο κ. Αγγελάκας, αφού σκοπό είχε το συντονισμό των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην δασοπυρόσβεση, μιας και η χώρα μας και πολύ περισσότερο η Πελοπόννησος, δεν αντέχει να χάσει και άλλα δάση από φωτιές. Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου επεσήμανε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ήδη έχουν δοθεί 18,4 εκ ευρώ στους δήμους για αποκλειστικά δράσεις πυροπροστασίας και 51 εκ ευρώ για δράσεις πρόληψης πυρκαγιών και μάλιστα τα χρήματα δόθηκαν από τον Απρίλιο για να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages