Επίσκεψη Μπάμη στον Καλογιάννη για τον κόμβο προς Μελιγαλά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Επίσκεψη Μπάμη στον Καλογιάννη για τον κόμβο προς Μελιγαλά

ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Σταύρο Καλογιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης. Σκοπός της συνάντησης ήταν η δρομολόγηση όλων των απαραίτητων ενεργειών της κατασκευής του κόμβου (είσοδος – έξοδος) στο νέο οδικό άξονα Τσακώνα – Καλαμάτα στο ύψος που τοποθετείται η ΒΙΠΕ Μελιγαλά για το λόγο όπως και παλαιότερα έχουμε επισημάνει, είναι εγκαταστημένη η ΒΙΠΕ Μελιγαλά, υπάρχει σύνδεση με πολλούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής με κυριότερο την Αρχαία Μεσσήνη, αλλά και την έδρα του Δήμου Οιχαλίας το Μελιγαλά. Την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την περιοχή ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Γιάννης Καρνέσης, με τον οποίο θα συνεργαστεί ο Δήμος και θα του παραδοθεί τεχνική έκθεση με το που προτείνουμε την κατασκευή του κόμβου, τονίζεται σε δελτίο Τύπου του Δήμου Οιχαλίας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ
Συγχαρητήρια επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού Μεσσηνίας και του Διοικητή του Α.Τ. Μελιγαλά απέστειλε ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, για την αποτελεσματική αστυνόμευση της περιοχής από τους αστυνομικούς. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και στην Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου και αναφέρει τα εξής: «Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλλετε για την αστυνόμευση της περιοχής και ιδιαίτερα για τις τελευταίες επιχειρήσεις σας (εξιχνιάσεις κλοπών και ληστειών που έγιναν στην περιοχή του Δήμου Οιχαλίας κλπ). Γνωρίζουμε τόσο τις υπεράνθρωπες προσπάθειες σας όσο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολο το έργο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages