Αιχμηρές αναφορές και ένταση για την επιστολή που... έφυγε για το ΠΟΠ!!! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αιχμηρές αναφορές και ένταση για την επιστολή που... έφυγε για το ΠΟΠ!!!

Με καταγγελίες από μέλη!!! και εξαγωγείς, παραπέμφθηκε για την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας - αφού δεν υπήρξε χθες ολομέλεια - η συζήτηση για το ΠΟΠ ελαιολάδου και την επέκτασή του. Το αίτημα ακύρωσης της επέκτασης της ζώνης ΠΟΠ σε όλο το νομό που τέθηκε από τον Πρόεδρο του Εξαγωγικού Τμήματος άναψε και χθες... φωτιές και έχει οδηγήσει σε μια μάχη χαρακωμάτων, τυποποιητών, εξαγωγέων και άλλων.
Ο Π. Πουλημένος έκανε λόγο για... απαράδεκτο τρόπο να βγει προς τα έξω ένα τέτοιο αίτημα χωρίς προηγουμένως συζήτηση στο σώμα και διαβούλευση με τους εξαγωγείς, ενώ αρκετοί εξαγωγείς που έδωσαν το παρών... καυτηρίασαν την εν λόγω κίνηση αποστολής τέτοιας επιστολής στο Υπουργείο και τους φορείς, που είχε μάλιστα και το... πρωτόκολλο του Επιμελητηρίου. Χαρακτηριστικές οι αναφορές του Ηλία Κανάκη, ''δεν σέβεστε την δημοκρατία, δεν είσαστε μόνο Επιμελητήριο... Καλαμάτας, δεν είναι το Επιμελητήριο τσιφλίκι για κάποιους'' και άλλες. Η όλη ένταση έληξε με την παραπομπή του θέματος στην επόμενη συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages