ΚΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΘΙΞΑΝ ΣΕ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΟΙ ΕΝΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΚΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΕΘΙΞΑΝ ΣΕ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΛΛΙΑ ΟΙ ΕΝΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


EΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ επίσκεψη πραγματοποίησε η Γραμματεία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Τριφυλίας στο Δήμαρχος Τριφυλίας με σκοπό εκτός από συνάντηση γνωριμίας να καταγραφούν τα προβλήματα, οι λύσεις, η ποιότητα ζωής των κατοίκων και να κατατεθεί το πρώτο υπόμνημα για τη ιεράρχηση των ζητημάτων που αφορούν την περιοχή μας.
Μετά την συνάντηση που κινήθηκε σε επίπεδο διαλόγου και καταγραφής ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας τόνισε ότι κάθε κίνηση πολιτών που δείχνουν το ενδιαφέρον τους για το Δήμο και το τόπο μας είναι ευπρόσδεκτη από το Δήμο αγκαλιάζοντας τις δράσεις και τη συγκρότησή της με μέγιστο ενδιαφέρον αρχικά για τη Κυπαρισσία σε μια εποχή όπου η εθελοντική δράση είναι αναγκαία από κάθε άλλη εποχή. Στη σύσκεψη τέθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη Κυπαρισσία όπως η καθαριότητα με τα μέσα που διαθέτει ο Δήμος, δόθηκαν απαντήσεις σε θέματα που άπτονται του Βιολογικού καθαρισμού ο οποίος λειτουργεί με άριστο τρόπο στις εγκαταστάσεις του. Ωστόσο καταγράφηκε το έλλειμμα που υπάρχει με το πρόβλημα της ανακύκλωσης με στόχο μέσα από τη προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων να δοθεί λύση και σε αυτό το θέμα. Υπενθύμισε ότι υπάρχει μελέτη για ένταξη του Δήμου στο πράσινο Ταμείο για αγορά απορριμματοφόρου εφόσον υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό για την λειτουργία του, ενώ ετέθη θέμα για την καλαισθησία της πόλης σε ότι αφορά τα παλιά κτίρια που έχουν εγκαταλειφθεί για τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν από τη Πολεοδομία ενώ εντοπίστηκε μια πρωτοβουλία δράσεων και συντονισμού επίλυσης προβλημάτων.
Σχετικά με τη καταλληλότητα των υδάτων του Δήμου εξήγησε ότι η πρόσφατη ανάλυση δείχνει ότι έχουμε καθαρές παραλίες σε όλο το μήκος της ακτογραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages