Ειδικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής στην Κυπαρισσία- Σε ύφεση όλα τα μέτωπα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ειδικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής στην Κυπαρισσία- Σε ύφεση όλα τα μέτωπα

Υπό έλεγχο τέθηκε τα ξημερώματα το μεγάλο πύρινο μέτωπο που απείλησε από δύο πλευρές - σε διαφορετικά σημεία την Κυπαρισσία. Οι απίστευτοι σε μανία άνεμοι που έπνεεαν χθες το βράδυ στην περιοχή είχαν σαν συνέπεια την άμεση επέκταση των δύο βασικών εστιών φωτιάς που έκαιγαν τα πάντα στο πέρασμά τους και απείλουσαν επιχειρήσεις και σπίτια. Η πύρινη λαίλαπα κατέστρεψε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό τμήμα εκτάσεων και όλοι ήταν στο... πόδι για να καταφέρουν να σώσουν ότι μπορούσαν. Ο πρωινός απολογισμός από την εικόνα που αντίκρυσε κανείς... ανατριχιαστικός.
 Σύμφωνα με πληροφορίες μας ειδικό κλιμάκιο για θέματα εμπρησμού κατευθύνεται αυτήν την ώρα στην Κυπαρισσία από την Αθήνα καθώς όπως πιστεύουν οι επιτελείς της πυροσβεστικής από την Αθήνα η χθεσινό βραδινή φωτιά πρόκειται για εμπρησμό. Το κλιμάκιο αυτό που αποτελείτε από ειδικά εκπαιδευμένους άντρες στα θέματα των εμπρησμών θα κάνει ενδελεχή έλεγχο στο θέμα μια και οι τρείς φωτιές που μπήκαν συγχρόνως δεν πιστεύει κανείς ότι ήταν τυχαίο αλλά και διάφορα στοιχεία με πληροφορίες που έχει η πυροσβεστική ίσως αποκαλύψουν άμεσα τους εμπρηστές. Το υπουργείο είναι σε επιφυλακή μεγάλη φέτος με εντολή Πρωθυπουργού για τέτοια φαινόμενα που έχουν πληγώσει την Ελλάδα μας πολλές φορές τα τελευταία χρόνια και θα είναι καταστροφικό αν συμβεί και φέτος που η χώρα μας περιμένει τους περισσότερους τουρίστες όλων των εποχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages