Το ΤΕΕ, επίσημος τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Το ΤΕΕ, επίσημος τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου !

Επίσημο τεχνικό σύμβουλο της Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, για συγκεκριμένες δράσεις που αφορούν την χωροταξία και την γνωμοδότηση σε τεχνικής φύσεως θέματα σχετικά με το στρατηγικό σχεδιασμό της περιφέρειας.
Το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου κατά τη χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση επικύρωσε, με αυξημένη πλειοψηφία, το πρωτόκολλο συνεργασίας και την προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το ΤΕΕ, παρουσία του προέδρου του Χρήστου Σπριτζή, που μίλησε με ενθουσιασμό για την πιλοτική αυτή συνεργασία. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη μιας πιλοτικής συνεργασίας με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, με αυστηρή προσήλωση στον στρατηγικό μας σχεδιασμό», σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, προσθέτοντας: «θέλουμε τη συνεργασία του ΤΕΕ στις πρωτοβουλίες που έχουμε αναπτύξει, όπως χαρακτηριστικά στο Ινστιτούτο Έρευνας, Καινοτομίας και Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages