ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

ΤΗΝ σημαντική εξέλιξη εκ μέρους του ΥΠΕΚΑ για την προστασία του Κυπαρισσιακού Κόλπου εξέφρασε ο Δήμαρχος Τριφυλίας ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα διεξαχθεί το πολυπόθητο ραντεβού με τον αρμόδιο υπουργό την ερχόμενη εβδομάδα πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας.
Πιο αναλυτικά ο κ. Κόλλιας τόνισε ότι δικαιώνεται η προσπάθεια για το μήνυμα που εξέπεμψε ο αναπληρωτής υπουργός για την ζώνη Natura που αφορά τον τόπο μας ενώ το δελτίο Τύπου αποτελεί καθοδηγητικό κείμενο για τις ενέργειες του ΥΠΕΚΑ με βάση την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. για ήπια ανάπτυξη και εφαρμογή κανονιστικού πλαισίου. Ενώ θετικό χαρακτήρισε την κατάληξη το γεγονός ότι θα γίνει συνάντηση πριν την έκδοση οποιαδήποτε απόφασης που θα ρυθμίζει τα δεδομένα της περιοχής, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι με σύνεση και ουσιαστική προσέγγιση του ζητήματος μπορούν να εκπληρωθεί η προστασία του οικισυστήματος χωρίς γκρίζες ζώνες για τους επενδυτές. Τέλος ήταν αισιόδοξος για το επικείμενο ραντεβού ώστε να εκπληρωθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages