Ολυμπία Οδός χωρίς Αρχαία Ολυμπία δεν υπάρχει λένε οι Ηλείοι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ολυμπία Οδός χωρίς Αρχαία Ολυμπία δεν υπάρχει λένε οι Ηλείοι

Με κύρια θέματα τα σημαντικά έργα της Ηλείας, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ευρεία σύσκεψη στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας στον Πύργο, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.
Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν το έργο της Ολυμπίας Οδού, με τον περιφερειάρχη να επαναλαμβάνει πως «δε νοείται Ολυμπία Οδός δίχως την Αρχαία Ολυμπία», προσθέτοντας πως θα πρέπει να ολοκληρωθεί στο σύνολό του το φυσικό και τεχνικό αντικείμενο. Πρώτιστη προτεραιότητα-σχολίασε- αυτή τη στιγμή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι να κλειστεί το πολυπόθητο ραντεβού με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών, Κωστή Χατζηδάκη, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Κίνα. «Επανειλημμένα έχω δηλώσει ότι Ολυμπία Οδός χωρίς την Αρχαία Ολυμπία δεν υφίσταται. Και εμείς δεν μπορούμε να εφησυχαστούμε. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο, που θα βάζει πάντα η Περιφέρειά μας ψηλά στην πολιτική ατζέντα και στην πολιτική επικαιρότητα» κατέληξε ο κ. Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages