Στην Περιφέρεια καθημερινά προσπαθούμε για μείωση της ανεργίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Στην Περιφέρεια καθημερινά προσπαθούμε για μείωση της ανεργίας

Τα τελευταία στοιχεία της Εurostat με βάση τα οποία η ανεργία στην Περιφέρεια έφθασε στο 68,6% σχολίασε η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου με δηλώσεις της στα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα στοιχεία η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι πρωταθλήτρια στους μακροχρόνια ανέργους και δευτεραθλήτρια στην ανέργία των νέων μέχρι 25 ετών. Η κα. Νικολάκου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η Περιφέρεια έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη και με τη δυνατή τοπική οικονομία που θα δώσει θέσεις εργασίας. Αφού όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου η ανεργία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει πολλαπλές προεκτάσεις.
Χαρακτήρισε μονόδρομο την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και σημείωσε ότι αυτό προσπαθούν να κάνουν σε όλους τους τομείς που αναπτύσσεται η δράση τους και ήδη έχουν γίνει αρκετά βήματα στο να καταστήσουν την Περιφέρεια Πελοποννήσου μία περιοχή με φιλικό επενδυτικό περιβάλλον όπου θα δημιουργηθούν νέες επιχειρήσεις σε συνεργασία ιδιωτών και δημοσίου και θα δημιουργηθούν έτσι θέσεις εργασίας. Η. κα. Νικολάκου τέλος αφού ανέφερε ότι έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές για αυτήν τους την προσπάθεια από τους λαϊκιστές αυτοί συνεχίζουν και προσπαθούν καθημερινά να δώσουν έργα που θα έχουν ανταποδοτικότητα στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages