«Κίνημα των 2+2» για "παραίτηση" Π. Αλευρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Κίνημα των 2+2» για "παραίτηση" Π. Αλευρά

Ψήφισαν τον Π. Αλευρά, όταν ο αρχικά υποψήφιος και μετά εκλεγμένος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Χρήστος Μαλαπάνης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από τον Π. Τατούλη. Τώρα ετοιμάζονται, εντός των ημερών, να του ζητήσουν να παραιτηθεί από την θέση του αντιπεριφερειάρχη, γιατί αυτοί τον ψήφισαν και τώρα δεν το θέλουν! Αίρουν την … ψήφο τους στο πρόσωπο του!

Εκτιμάται ότι ο Π. Αλευράς που ήδη συμμετέχει στην κίνηση για σύμπηξη ανεξάρτητου κεντροαριστερού περιφερειακού ψηφοδελτίου, πιθανότατα και με την στήριξη της ΔΗΜΑΡ,  μαζί με άλλα πρωτοκλασάτα πρόσωπα της σημερινής περιφερειακής αρχής που αποστασιοποιούνται (μέχρι τώρα Γ. Δέδε, αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Γ. Πουλοκέφαλο, Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου, Ανδρέα Πουλά, Αντιπεριφερειάρχη Απασχόλησης – Παιδείας  και τον πρώην γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης αυτοδιοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Στερεάς και Ιονίων Τάσο Αποστολόπουλο), δεν προτίθεται να ανταποκριθεί στην κίνηση των «2+2» και να παραιτηθεί, αφού κουβαλάει στην πλάτη του την ψήφο 11.000 περίπου Μεσσηνίων. 
 Πρωτοστατούν Ντίνα Νικολάκου και Γιάννης Αργυράκης, στενός φίλος μέχρι πριν από λίγες ημέρες του Π. Αλευρά, σε σημείο που ούτε ο ίδιος ο Π. Αλευράς δεν θα το πιστεύει…

Ταυτίζονται και ακολουθούν οι Γιώργος Μπακούρος και Νίκος Μπαρούνης, για διαφορετικούς λόγους: Ο πρώτος λόγω του ότι ανήκει πάντα και φανατικά στο κλίμα Τατούλη – Νικολάκου και ο δεύτερος γιατί –όπως καταγράφει το ρεπορτάζ- θέλει να «γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη» αλλιώς ανεπίσημα διαχέει ακόμα και σε δημοσιογράφους ότι δεν κατεβαίνει καν στις εκλογές με τον Π. Τατούλη αλλά … «πηγαίνει» στο Δήμο Καλαμάτας με τον δήμαρχο Π. Νίκα. Ο ίδιος ο Νίκος Μπαρούνης τις τελευταίες ημέρες έχει μεταβάλει τοποθέτηση περί του τι πρόκειται να κάνει – πως θα εμπλακεί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και δηλώνει «σκέφτομαι ακόμα και να μην εμπλακώ», περιμένοντας όπως εκτιμάται την παραίτηση Αλευρά και την επιλογή Τατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages