ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.

pame1nΗ ΤΕ Μεσ­ση­νί­ας του ΚΚΕ α­να­πτύσ­σει το ε­πό­με­νο δι­ά­στη­μα πλού­σια πο­λι­τι­κή δρα­στη­ρι­ό­τη­τα στα πλαί­σια της ε­πί­σκε­ψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κου­τσούμ­πα στην Κα­λα­μά­τα, στις 5/3/2014 στις 19:00 στο αμ­φι­θέ­α­τρο της νο­μαρ­χί­ας.
 Σάβ­βα­το 22/2/2014
Συ­νε­στί­α­ση της ΚΟΒ Γαρ­γα­λιά­νων στις 21:00 στο «Il-C­e­n­t­ro» στους Γαρ­γα­λιά­νους. Θα μι­λή­σει ο Νί­κος Γόν­τι­κας Υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης με τη Λα­ϊ­κή Συ­σπεί­ρω­ση, θα χαι­ρε­τί­σει ο Σα­ράν­τος Κου­κού­μης, υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Τρι­φυ­λί­ας. Νω­ρί­τε­ρα θα πε­ρι­ο­δεύ­σουν στο κέν­τρο των Γαρ­γα­λιά­νων.
 Κυ­ρια­κή 23/2/2014
Στις 10:30 στο Κο­πα­νά­κι του Δή­μου Τρι­φυ­λί­ας, στο κα­φε­νεί­ο του Θο­δω­ρά­κη Λαμ­πρό­που­λου στην πλα­τεί­α του χω­ριού, θα μι­λή­σει ο Νί­κος Γόν­τι­κας Υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης με τη Λα­ϊ­κή Συ­σπεί­ρω­ση, θα χαι­ρε­τί­σει ο Σα­ράν­τος Κου­κού­μης, υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Τρι­φυ­λί­ας.Στις 19:00 στου Χαν­δρι­νού του δή­μου Πύ­λου θα μι­λή­σει ο Νί­κος Γόν­τι­κας Υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης με τη Λα­ϊ­κή Συ­σπεί­ρω­ση, θα χαι­ρε­τί­σει η Σο­φί­α Α­πο­στο­λο­πού­λου, υ­πο­ψή­φια δή­μαρ­χος Πύ­λου.
 Δευ­τέ­ρα 24/2/2014
Στις 11:00 συ­νέν­τευ­ξη τύ­που της ΤΕ Μεσ­ση­νί­ας στα γρα­φεί­α της ΤΕ Φα­ρών και Πα­πα­τσώ­νη με θέ­μα την ε­πί­σκε­ψη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Κα­λα­μά­τα.
Τρί­τη 25/2/2014
Στις 7:00 στα συ­νερ­γεί­α της ΔΕΥ­ΑΚ θα μι­λή­σουν ο Νί­κος Δι­α­σά­κος υ­πο­ψή­φιος αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας με τη Λα­ϊ­κή Συ­σπεί­ρω­ση, και ο Πα­να­γι­ώ­της Κου­φα­λά­κος υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας.Στις 19:00 στην Κα­λα­μά­τα στο κα­φε­νεί­ο «Το Στέ­κι», στο γή­πε­δο της τέν­τας, θα μι­λή­σει ο Νί­κος Γόν­τι­κας Υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου με τη Λα­ϊ­κή Συ­σπεί­ρω­ση, θα χαι­ρε­τί­σει ο Πα­να­γι­ώ­της Κου­φα­λά­κος υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας.Στις 19:00 στον Α­ε­τό του δή­μου Τρι­φυ­λί­ας θα μι­λή­σει ο Σα­ράν­τος Κου­κού­μης, υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Τρι­φυ­λί­ας με τη Λα­ϊ­κή Συ­σπεί­ρω­ση.
 Τε­τάρ­τη 26/2/2014
Στις 19:00 στην Κα­λα­μά­τα στο κα­φε­νεί­ο « ΠΟΛ» στην πλα­τεί­α Φυ­τειάς θα μι­λή­σει ο Νί­κος Δι­α­σά­κος υ­πο­ψή­φιος αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Μεσ­ση­νί­ας με τη Λα­ϊ­κή Συ­σπεί­ρω­ση, θα χαι­ρε­τή­σει ο Πα­να­γι­ώ­της Κου­φα­λά­κος υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας.
 Πα­ρα­σκευ­ή 28/2/2014
Στις 11:00 συ­νέν­τευ­ξη τύ­που της ΤΕ Μεσ­ση­νί­ας στα γρα­φεί­α της ΤΕ Φα­ρών και Πα­πα­τσώ­νη με θέ­μα «Οι αν­τι­λα­ϊ­κές ε­ξε­λί­ξεις στον το­μέ­α της υ­γεί­ας, η κα­τά­στα­ση στη Μεσ­ση­νί­α και η πρό­τα­ση του ΚΚΕ».Στις 19:00 στην Κα­λα­μά­τα στο κα­φε­νεί­ο «Α­να­το­λή», στη φοι­τη­τι­κή ε­στί­α, θα μι­λή­σει ο Δη­μή­τρης Οι­κο­νο­μά­κος μέ­λος της ΤΕ Μεσ­ση­νί­ας του ΚΚΕ.Στις 19:00 στο Πε­τα­λί­δι στο κα­φε­νεί­ο «Κα­τσάς» θα μι­λή­σει ο Κώ­στας Α­πο­στο­λό­που­λος, υ­πο­ψή­φιος δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages