Δημοκρατική Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση με Τάσο Αποστολόπουλο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Δημοκρατική Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση με Τάσο Αποστολόπουλο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με­γά­λη κεν­τρο­α­ρι­στε­ρή α­λά και κεν­τρο­δε­ξιά Πε­ρι­φε­ρεια­κή πα­ρά­τα­ξη βρί­σκε­ται στα .­..σκα­ριά! Πρό­κει­ται για κα­θα­ρά Αυ­το­δι­οι­κη­τι­κή προ­σπά­θεια, η ο­ποί­α θα εί­ναι έ­ξω και α­πό κόμ­μα­τα και α­πό βου­λευ­τι­κά κα­πε­λώ­μα­τα κα­θώς και α­πό ο­ποι­α­δή­πο­τε άλ­λη .­..ο­μα­δο­ποι­η­μέ­νη προ­σπά­θεια “κρυμ­μέ­νη” πί­σω τέ­τοι­ου εί­δους πρό­σω­πα η φο­ρείς!Ε­πί­σης αυ­τό που εί­ναι δε­δο­μέ­νο ως.­..ό­ρος α­πα­ρά­βα­τος, εί­ναι το γε­γο­νός πως δεν πρό­κει­ται για προ­σπά­θεια .­..αν­τι­τα­του­λι­κής η αν­τι­βου­δου­ρι­κής λο­γι­κής! Δεν τί­θε­ται δη­λα­δή θέ­μα συγ­κέν­τρω­σης προ­σώ­πων που έ­χουν δυ­σα­ρε­στη­θεί α­πό την μέ­χρι τώ­ρα πα­ρου­σί­α τους σε χώ­ρους που πί­στε­ψαν και α­πο­γο­η­τεύ­τη­καν η σε αν­τί­δρα­ση άλ­λων α­πο­φά­σε­ων των κομ­μά­των τους!
Η προ­σπά­θεια αυ­τή γεν­νή­θη­κε με­τά τα α­δι­έ­ξο­δα που δη­μι­ουρ­γούν­ται α­πό τη συμ­πε­ρι­φο­ρά των κομ­μά­των (ΠΑ­ΣΟΚ, ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και Ν. Δ) τα ο­ποί­α θέ­λουν να ε­πι­βά­λουν πρό­σω­πα τα ο­ποί­α δεν αν­τα­πο­κρί­νον­ται στη λα­ϊ­κή-το­πι­κή βού­λη­ση ! Ό­πως φαί­νε­ται έ­χει κλη­θεί να η­γη­θεί της προ­σπά­θειας αυ­τής ο Τά­σος Α­πο­στο­λό­που­λος, ο ο­ποί­ος ό­πως εί­ναι γνω­στό πε­ρί­με­νε να ε­ξαν­τλη­θούν ό­λα τα πε­ρι­θώ­ρια συ­νεν­νό­η­σης των δυ­νά­με­ων αυ­τών, έ­στω και υ­πό τον Γιά­ννη Παν­νού­ση! Με­τά την άρ­νη­ση του κα­θη­γη­τή και Βου­λευ­τή ό­λα δεί­χνουν πως η κί­νη­ση υ­πό τον Τά­σο Α­πο­στο­λό­που­λο θα έ­χει συγ­κε­κρι­μέ­νη θε­τι­κή κα­τά­λη­ξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages