ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ μετά από τις πολύωρες απολογίες τους οι δύο δράστες στην Εισαγγελέα Κυπαρισσίας και τον ανακριτή για την δολοφονία του 53χρονου Αρχιμανδρίτη στην Χώρα Μεσσηνίας καθώς ήταν έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση του στυγερού εγκλήματος η οποία αναμένετο να ρίξει φως στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας εξετάστηκαν από τις δικαστικές αρχές οι 3 μάρτυρες υπεράσπισης του 18χρονου κατηγορούμενου και αργότερα το μεσημέρι της Παρασκευής ο ίδιος παρουσία των δύο συνηγόρων του κ. Λαπιώτη και κας Αλειφέρη, δίνοντας απαντήσεις τόσο για την χρονική ακολουθία της παραμονής του νεαρού στην οικία του θύματος όσο και στην περιγραφή όσων ακολούθησαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι φωτίστηκαν πτυχές της υπόθεσης η οποία για οικονομικούς λόγους όπλισε το χέρι του δράστη πιθανόν με μαγειρικό σκεύος και μετά τον έσυραν σε άλλο δωμάτιο, ενώ οι έρευνες στρέφονται προς την βαρύτητα του εγκλήματος για τον βαθμό συμμετοχής των δραστών.
Ο 24χρονος Γεωργιανός απολογήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής παρουσία του συνηγόρου του κ. Γιώργου Ράλλη, παρέχοντας λεπτομέρειες για τα ακριβή αίτια αλλά και τις ευθύνες του συμβάντος με βάση τα στοιχεία. Πάντως οι δικαστικές αρχές πέρα από την δικογραφία που περιλαμβάνει κακουργηματικές πράξεις θα εξετάσουν την έκθεση γενετικού υλικού από το χώρο του εγκλήματος που αναμένεται τα επόμενα 24ωρα ώστε να φωτιστεί πλήρως η υπόθεση. Αναμένεται η απόφαση των δικαστικών αρχών το βράδυ. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages