ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ KYPARISIANEWS - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ KYPARISIANEWS

Συνεργασίες ΚΑΘΑΡΩΝ θέσεων, ιδεών και προσώπων χωρις “εξαρτήσεις” του…σήμερα! Κά­τω α­πο τις συν­θή­κες που δι­α­μορ­φώ­νον­ται στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου, με τις κομ­μα­τι­κές στη­ρί­ξεις, με τις “α­νη­συ­χί­ες” των νυν ε­κλεγ­μέ­νων Συμ­βού­λων της Πλει­ο­ψη­φί­ας και της Μεί­ζο­νος Μει­ο­ψη­φί­ας (Τα­τού­λη-Δρά­κου), με την στά­ση.­..α­να­μο­νής του Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη και της Νέ­ας Δη­μο­κρα­τί­ας, με την ε­πι­λο­γή Βου­δού­ρη α­πό την η­γε­σί­α του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ, εί­ναι ε­πι­βε­βλη­μέ­νη η εμ­φά­νι­ση της πραγ­μα­τι­κά Α­νε­ξάρ­τη­της λύ­σης.
Το πο­λι­τι­κό πρό­σω­πο που θα συν­θέ­τει την Πο­λι­τι­κή και Αυ­το­δι­οι­κη­τι­κή εκ­προ­σώ­πη­ση των δη­μο­κρα­τι­κών Πε­λο­πον­νη­σί­ων που θέ­λουν να εκ­φρα­στούν, α­νε­ξάρ­τη­τα α­πό την στε­νή κομ­μα­τι­κή τους ε­πι­λο­γή σε ε­πί­πε­δο Ε­θνι­κών και Ευ­ρω­πα­ϊ­κών Ε­κλο­γών! Τέ­τοι­ο πρό­σω­πο εί­ναι ο Τά­σος Α­πο­στο­λό­που­λος, ο ο­ποί­ος έ­χει δυ­ο α­κό­μη ι­σχυ­ρές προ­ϋ­πο­θέ­σεις.Εί­ναι Πε­λο­πον­νή­σιος, ζει και ερ­γά­ζε­ται οι­κο­γε­νεια­κώς στην Πε­λο­πόν­νη­σο και έ­χει α­πο­στα­σι­ο­ποι­η­θεί α­πό τις κομ­μα­τι­κές ε­ξαρ­τή­σεις πο­λύ πριν τις.­..ε­ξε­λί­ξεις της Κεν­τρι­κής Πο­λι­τι­κής Σκη­νής! Α­να­μέ­νε­ται ά­με­σα η α­πό­φα­σή του για υ­πο­ψη­φι­ό­τη­τα στην Πε­ρι­φέ­ρεια Πε­λο­πον­νή­σου με κα­θα­ρές συ­νερ­γα­σί­ες. Ή­δη έ­χει συ­ζη­τή­σει με πρό­σω­πα τα ο­ποί­α εί­ναι χω­ρίς ε­ξαρ­τή­σεις αυ­τή τη στιγ­μή και τα ο­ποί­α δεν έ­χουν .­..υ­πο­χρε­ώ­σεις σε άλ­λους α­περ­χό­με­νους συν­δυα­σμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages