Προεκλογικό δωράκι στους δημοσίους υπαλλήλους !! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Προεκλογικό δωράκι στους δημοσίους υπαλλήλους !!

 "ΤΑΙΖΟΥΝ " ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
-ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ !!!
 Προεκλογικό δώρο σε δημοσίους υπαλλήλους αποτελεί η απόφαση της κυβέρνησης για δυνατότητα επαναφοράς του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου το 2011 και τις υπουργικές αποφάσεις που ακολούθησαν, το επίδομα των 150 ευρώ δινόταν πλέον σε ελάχιστες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα στους εργαζομένους στην καθαριότητα των δήμων.
Με απόφαση του Χρ. Σταϊκούρα ενεργοποιείται εξουσιοδότηση για την έκδοση απόφασης καθορισμού επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους και του ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι κατηγορίες των δικαιούχων στο Δημόσιο, τους ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού, καθώς και στα ΝΠΔΔ μπορούν και πάλι να διευρυνθούν.
Ειδικότερα, η εν λόγω διάταξη προβλέπει έκδοση κοινών υπουργικών αποφάσεων των Υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικών και του κατά περίπτωση αρμόδιου υπουργού. Κατόπιν αυτών, πρέπει οι ενδιαφερόμενοι φορείς να υποβάλουν στο εποπτεύον υπουργείο τα αιτήματα. Στην συνέχεια, το αρμόδιο υπουργείο πρέπει να καταρτίσει σχέδιο κοινής υπουργικής απόφασης, για το σύνολο των φορέων που εποπτεύει, και να το υποβάλει στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages