ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΡΚΟΥΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΡΚΟΥΗ ΓΙΑ ΚΤΙΡΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ

ΤΗΝ απεμπλοκή σημαντικών έργων στην περιοχή του Δήμου Αετού προωθεί ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μερκούρης, αξιοποιώντας παραδοσιακά κτίρια της περιοχής ώστε να αποδοθούν σε κοινή ωφέλεια για το τόπο μας.
Θετική ήταν όπως μας επιβεβαίωσε σε ερώτησή μας το ζήτημα αξιοποίησης του κτιρίου Συγγρού από το τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Πελοποννήσου μετά από την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αρμόδια υπηρεσία εντός 2 εβδομάδων ο φάκελος θα επιστρέψει στην υπηρεσία νεωτέρων μνημείων και τεχνικών έργων Δυτικής Ελλάδος προκειμένου να εκδοθεί η σχετική απόφαση.
Η παραχώρηση αξιοποίησης του κτιριακού συγκροτήματος που βρίσκεται στο Κοπανάκι εγκρίθηκε σε θέμα προ ημερήσιας διάταξης εκφράζοντας μάλιστα την ικανοποίησή του για την τεράστιας σημασία πρόταση από την Πρόεδρο του Συμβουλίου κα Κάντζια το Γραμματέα κο Αναγνωστάκο και τον κο Παναγιωτουνάκου, μηχανικό της υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων αφού ο σχετικός φάκελος είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages