Διαρρήξεις και ζωοκλοπές σε Καλαμάτα και Οιχαλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Διαρρήξεις και ζωοκλοπές σε Καλαμάτα και Οιχαλία

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται μέλη εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, τα οποία ενέχονται σε ακόμα δεκαπέντε (15) περιπτώσεις ζωοκλοπών και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε αποθήκες και όχημα, καθώς και μία (1) περίπτωση ζωοκλοπής, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και την Οιχαλία Μεσσηνίας.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, που αφορούσε εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ζωοκλοπές και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Τριφυλίας Μεσσηνίας, προέκυψε ότι τα μέλη της ενέχονται στην διάπραξη και των ανωτέρω περιπτώσεων. (Σχετικό το από 12.2.2014 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).
Ειδικότερα, από την πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, είχαν διαπράξει επιπλέον και τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και ζωοκλοπής:Το χρονικό διάστημα από την 18.1.2013 έως την 22.1.2013, στον Άρι Μεσσηνίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μηχανήματα και εργαλεία.
Το χρονικό διάστημα από την 18.1.2013 έως την 22.1.2013, στον Άρι Μεσσηνίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μηχανήματα και εργαλεία.
Τους τελευταίους μήνες, στη Θουρία Μεσσηνίας, διέρρηξαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία.
Τον Δεκέμβριο του 2013, στα Τσουκαλέικα Μεσσηνίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μηχανήματα και εργαλεία.
Κατά το χρονικό διάστημα από την 20.10.2013 έως την 21.10.2013,  καθώς και κατά το χρονικό διάστημα από την 29.10.2013 έως την 30.10.20113, στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, εισήλθαν σε αγρόκτημα ημεδαπού και αφαίρεσαν συνολικά μηχανήματα και οικόσιτα πτηνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages