ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

TO μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της χρονιάς με εξωστρέφεια αποτέλεσε ο ετήσιος  χορός του δραστήριο Εμπορικού Συλλόγου στην παραλία Κυπαρισσίας μέσα σε ενωτικό κλίμα όπου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις σε επαγγελματίες  που άφησαν εποχή.

Το Προεδρείο τίμησε τους προσκεκλημένους όπως οι κ. Μερκούρης, Κατσαργύρης από το Δήμο Τριφυλίας, τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Μπακούρο και τον πρώην Πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Φιλιατρών Νίκο Φάμπα, την εκπρόσωπο των τριτέκνων κα Ελευθερία Νικολοπούλου και άλλους φορείς στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι στα μάτια του καθενός βλέπουμε την στήριξη στο σύλλογο σε πανελλαδικό επίπεδο εκπροσωπώντας την περιοχή μας και ίσως με δραστήριους ανθρώπους να ήμασταν μπροστά. Πρόσθεσε ότι "είμαστε ευλογημένος τόπος αλλά έχουμε μια οσφυοκαμψία λυγίζοντας τα γόνατα αναδεικνύοντας την ταυτότητα του τόπου μας" λέγοντας ότι ολοκλήρωσε τη θητεία του το ισχύον Δ.Σ. σε δύσκολους καιρούς αντέχοντας τις αντιξοότητες που παρουσιάστηκαν στο τόπο μας. Υπογράμμισε ότι η Κυπαρισσία παραμένει ανοικτή πόλη δίνοντας το ερέθισμα να ενισχύονται τα καταστήματα του τόπου μας για να ενισχυθεί η τοπική οικονομία.
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΑΞΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Το Προεδρείο αναγνωρίζοντας τους παλιούς επαγγελματίες που έβαλαν την σφραγίδα τους στην τοπική οικονομία και αναζωογόνηση της πόλης βράβευσε άξιους εμπόρους που αποτύπωσαν την εικόνα της αγοράς πολλών εποχών. Τιμήθηκαν μεταξύ άλλων η κα Μαρία Χριστοπούλου με τον σύζυγό της ή Τζέκος που επί δεκαετίες διατηρούσαν εμπορικό κατάστημα με την απονομή να κάνει η Γραμματέας του συλλόγου κα Ευαγγελίδου, ο Γιώργος Φούτρης που βραβεύτηκε από τον επίτιμο πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Παρασκευά Ψιλογαλάνη, ο Παρασκευάς Γκρίτζαλης παλιός κρεοπώλης που απονεμήθηκε έπαινος από τον Σπύρο Χηνόπουλο, ο κ. Π. Γκιουλής από τους παλιότερους ραφτάδες της περιοχής, ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο Γιώργος Κοτσώρης και άλλοι. Η ατμόσφαιρα συγκίνησης κορυφώθηκε όταν τα τιμώμενα πρόσωπα μίλησαν με ζεστά λόγια αναμνήσεων για την παλιά αγορά αλλά κυρίως για τους δεσμούς ενότητας μεταξύ εμπόρων αλλά και καταναλωτών. Η βραδιά έκλεισε με χορό και λαχειοφόρο αγορά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages