ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ

TA σκήπτρα των εθίμων μαζί με κέφι και χορό αλλά και ζωντανή ορχήστρα που ζωντάνεψε το ιστορικό κομμάτι της 'Αρκαδιάς' πέτυχε για 5η συνεχή χρονιά η εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης που διοργάνωσε με απρόσμενη επιτυχία ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης στο Ηρώο της πόλης.
Από νωρίς το μεσημέρι στήθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι με υπαίθριες ψησταριές, εορταστικό διάκοσμο, ζωντανή ορχήστρα που χειροκροτήθηκε αφού οι περισσότεροι έσυραν τον χορό, πλούσια εδέσματα με τοπικό κρασί αλλά κυρίως κέφι με τις οικογένειες και επισκέπτες να λησμονούν τα προβλήματα της καθημερινότητας. Το Ηρώο με ζεστό καιρό ήταν φιλόξενο στους επισκέπτες αφού ο Πρόεδρος Ανδρέας Κίζηλης και οι συνεργάτες του φρόντισαν να αποδείξουν ότι η φιλοξενία των Πανωπολιτών είναι πάντα η προτροπή για καλύτερες ημέρες. Στο τραπέζι των επισήμων πάντως ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας αλλά και αυτοδιοικητικά στελέχη μαζί με τοπικούς φορείς και τον εφημέριο της Αγίας Τριάδος που πάντα δίνει το παρών. Πάντα τέτοια. 
ΓΛΕΝΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ
Γλέντι στήθηκε ωστόσο στη Κυπαρισσία όπως στην οδό Χριστιανουπόλεως και Ελευθερίου Βενιζέλου από τοπικά καταστήματα και καφενεία όπως και στην οδό 25ης Μαρτίου όπου χόρεψαν και απόλαυσαν μεζέδες μετά μουσικής. Ανάλογο κλίμα υπήρξε στους Γαργαλιάνους και τον Μάραθο όπου συμμετείχαν νέοι και γυναίκες. Όλοι μαζί με ρεφενέ δηλαδή με χρήματα που μπορούσε να διαθέσει ο καθένας έδωσαν το παρών. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages