Π. Κατσίβελας: "ο Κ. Κόλλιας επιβεβαίωσε την υπευθυνότητα του, το πολιτικό του ήθος και την γενναιότητα" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Π. Κατσίβελας: "ο Κ. Κόλλιας επιβεβαίωσε την υπευθυνότητα του, το πολιτικό του ήθος και την γενναιότητα"

Την απόφαση του Κώστα Κόλλια να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα, σχολίασε σήμερα σε δήλωσή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας. Ο κ. Κατσίβελας σημειώνει πως ο Κ. Κόλλιας επιβεβαίωσε το πολιτικό του ήθος και τη γενναιότητά του και σημειώνει μεταξύ άλλων πως «…τιμώ τον άνθρωπο αλλά και το πολιτικό Κώστα Κόλλια, χωρίς αυτό να αναιρεί την προσπάθεια μας για το καινούργιο που δημιουργείται». Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Κατσίβελα:
«Με την απόφασή του ο κ. Κώστας Κόλλιας επιβεβαίωσε την υπευθυνότητα του, το πολιτικό του ήθος και την γενναιότητα της ψυχής του, άλλωστε οι γενναίες αποφάσεις παίρνονται από γενναίους άντρες. Στην ιστορία της Τριφυλίας μας θα φέρει εκτός των άλλων και τον τίτλο του πρώτου Δημάρχου της. Τιμώ τον άνθρωπο αλλά και το πολιτικό Κώστα Κόλλια, χωρίς αυτό να αναιρεί την προσπάθεια μας για το καινούργιο που δημιουργείται. Παναγιώτης Κατσίβελας Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages