ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ Η ΘΕΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ Η ΘΕΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑ


 Εντός των Ιερών Ναων της Τριφυλίας πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά η τελετή καθαγιασμό των υδάτων στις τοπικές εκκλησίες λόγω των μέτρων που ισχύουν για την πανδημία και τον περιορισμό της εξάπλωσης της.. Επίκαιρα όσο ποτέ ήταν τα μηνύματα της τοπικής εκκλησίας για την θεία φώτιση αλλά και την επιφοίτηση των αρχών του τόπου μας.

Στην πόλη της Κυπαρισσίας η τελετή πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά εντός του ιερού ναού Ευαγγελισμού Θεοτόκου, Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Τριφυλίας και Ολυμπίας μητροπολίτου κύριου κύριου Χρυσοστόμου και του ιερού κλήρου παρουσία των αρχών της πόλης και της περιοχής από την αυτοδιοίκηση και τα σώματα ασφαλείας. Σημαντικό ήταν το μήνυμα του Τοπικού ιεράρχη για την φωτίση και την ΘΕΙΑ χάρη του Αγίου πνεύματος από τον μητροπολίτη ακολουθώντας τις διδαχές της εκκλησίας μας για εσωτερική κάθαρση αλλά κυρίως για πνευματική αναγέννηση. Ανάλογες εκδηλώσεις εντός των ιερών ναών  πραγματοποιήθηκαν τόσο στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Αυλώνος στα Φιλιατρά και στους Γαργαλιάνους. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/JtRcImrhAGM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages