ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ON LINE ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ" ΔΩΡΕΑΝ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ


Ενημερωτική εξόρμηση πραγματοποίησαν μέλη της Οργάνωσης Κεντρικής Πόλης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην πλατεία της Καλαμάτας αλλά και στην Τριφυλία, στα πλαίσια της καμπάνιας του κόμματος για την Ακρίβεια που μαστίζει τα μεγάλα κοινωνικά στρώματα, με επικεφαλής την πρ. βο
υλευτή Γιώτα Κοζομπόλη και τη συντονίστρια της ΟΜ Κεντρικής Πόλης Αγγελική Ταυλαρίου. Σε ανακοίνωση επισημαίνεται ότι:
 
 Στην επαφή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες, καταγράφηκε η αγωνία και η αγανάκτησή τους για τις δυσκολίες και την τροπή που έχει πάρει η πανδημία, ενώ έντονη ήταν η κοινωνική δυσαρέσκεια και δυσφορία για την έκρηξη των ανατιμήσεων, που πια προσλαμβάνουν μόνιμα χαρακτηριστικά. 
Την ίδια στιγμή ο τεράστιος αντίκτυπος των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος αποδεικνύει την πλήρη ανεπάρκεια των μέτρων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού υπογράμμισαν πως η ανάσχεση της ακρίβειας δεν έρχεται με τα ψίχουλα και τα ψέματα της κυβέρνησης, παρουσίασαν τις προτάσεις του κόμματος που περιλαμβάνουν, ανάμεσα στα άλλα: Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ. Την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όσους δημοσίους υπαλλήλους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες έχουν ετήσιο εισόδημα έως 40.000 ευρώ. 
Την έκτακτη εισοδηματική ενίσχυση των αγροτών, με την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης των αγροτών. Τη διαγραφή μέρους των οφειλών προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς φορείς για όλους τους οφειλέτες και για τις οφειλές που δημιουργήθηκαν την περίοδο της πανδημίας. Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο πετρέλαιο κίνησης και στην βενζίνη, στα κατώτατα όρια που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Την αναστολή του ΕΦΚ για το αγροτικό πετρέλαιο. Ανάλογες εξορμήσεις πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις συνοικίες της Ανατολικής Καλαμάτας και οι Οργανώσεις της Τριφυλίας στη Λαϊκή Αγορά Κοπανακίου και σε καταστήματα στο κέντρο της Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages