ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΥΣΗΣ-ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΤΖΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΥΣΗΣ-ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΤΖΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ


ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΡΥΘΜΟΙ από την αρχή του φθινοπώρου προκαλείται λόγ  της κρίσης στο κλάδο της ένδυσης και υπόδησης με χαμηλούς τζίρους στην αγορά της Τριφυλίας.
Η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί στις εορτές εφόσον πέσουν στην αγορά χρήματα από την παραγωγή ελαιολάδου καθώς οι καταναλωτές έχουν περιορίσει τα πάντα στις αγορές τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το λειτουργικό κόστος των μαγαζιών είναι αυξημένο καθώς αρκετοί ισχυρίζονται ότι μετά τις γιορτές δύσκολα θα περάσουν τον χειμώνα που έρχεται.
Από την έρευνα της Netrino, προκύπτει ότι για το 43% των νοικοκυριών επαρκεί το οικογενειακό εισόδημα για τις αναγκαίες αγορές, για το 30% αυτών, φτάνει μόνο για τα απαραίτητα και αυτό με δυσκολία, ενώ ποσοστό 12% δήλωσαν αδυναμία αγοράς ακόμα και των αναγκαίων. Στην άλλη πλευρά, μόνο το 15% των νοικοκυριών, δήλωσε επαρκές εισόδημα που περισσεύει και για αποταμίευση. Σύμφωνα με την έρευνα, στην αγορά ένδυσης/υπόδησης οκτώ στους δέκα (ποσοστό 81%) έχουν μειώσει "πολύ και αρκετά" τις αγορές τους το πρώτο τρίμηνο του έτους. Ποσοστό 10% των ερωτηθέντων έχει μειώσει "λίγο" ενώ "καθόλου" απαντά ποσοστό μόνο το 9% των ερωτηθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages