Οι πυρκαγιές στο Νομό και σε οικονομία στο πρωτοσέλιδο στη ΄ΦΩΝΗ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Οι πυρκαγιές στο Νομό και σε οικονομία στο πρωτοσέλιδο στη ΄ΦΩΝΗ'


ΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ σημειώθηκε χθες με το στρατόπεδο της Καλαμάτας, η οποία απετράπη μετά από κινητοποίηση του Μαξίμου για την αποτροπή λάθος υπηρεσιακών κινήσεων που εξέθεταν ακόμη και τον πρωθυπουργό που είχε δεσμευτεί προ εβδομάδας για επαναλειτουργία του στρατοπέδου. Για το θέμα ενημερώθηκε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός που σταμάτησε «μαχαίρι» κάθε περαιτέρω… διαβούλευση.
ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ θρίλερ με το στρατόπεδο προβάλλει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της η «ΦΩΝΗ», στην οποία μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
● ΑρΘΡΟ του διευθυντής της εφημερίδας Θανάση Τσαμούλη, για το ζήτημα της χωροταξίας των Δήμων και τα σενάρια που άρχισαν με στόχο τη διάσπαση της Τριφυλίας (ολόκληρο θα δημοσιευθεί το μεσημέρι).
● ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ φωτιές σε Αυλώνα και Δώριο και οι προσπάθειες πυροσβεστικών υπηρεσιών, αυτοδιοίκησης και κατοίκων για την κατάσβεσή τους.
● Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ των έργων ανάπλασης στη Φαρών και στην Πλάτωνος και τα… παιχνίδια εργολάβου σε δημοπρασίες έργου στο Δήμο Μεσσήνης.
● ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  του Θόδωρου Μαργαρίτη της ΔΗΜΑΡ  για τις προσπάθειες του κόμματος στο πλαίσιο της καθιέρωσης συνεργασίας για την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Επίθεση για την ακατανόητη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.
● ΟΙ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ Νίκα για το ζήτημα των τσιγγάνων και οι εξελίξεις για την προσωρινή διαχείριση των σκουπιδιών.
● ΑΘΡΘΑ, σχόλια, παρεμβάσεις, πολιτιστικά και αθλητικά, η κίνηση στη Μεσσηνιακή κτηματαγορά και την τοπική αγορά εργασίας, συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ» που κυκλοφορεί πρωί – πρωί και στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages