Μία ανάσα... πριν από τα 2 ευρώ πωλείται η βενζίνη στην Ηλεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Μία ανάσα... πριν από τα 2 ευρώ πωλείται η βενζίνη στην Ηλεία

Αυξήσεις δίχως τέλος... στις τιμές των υγρών καυσίμων, με τους καταναλωτές να γνωρίζουν μία απίστευτη επιβάρυνση στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς τους.
Μία ανάσα... πριν από τα 2 ευρώ πωλείται η βενζίνη στην Ηλεία (υπάρχουν πρατήρια με τιμές 1,97 ευρώ το λίτρο).
Η αμόλυβδη βενζίνη σε πολλές περιοχές της χώρας έχει ξεπεράσει και τα 2 ευρώ το λίτρο.
Τα ακριβότερα πρατήρια έχουν εντοπιστεί στον Πειραιά, όπου η τιμή της βενζίνης είναι στα 2,036 ευρώ το λίτρο, στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου πωλείται ακόμη και 2,03 ευρώ το λίτρο και στην Εύβοια με 2 ευρώ το λίτρο.
Σε μέσα επίπεδα η πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης βενζίνης έχει διαμορφωθεί στα 1,836 ευρώ το λίτρο. Το σερί των απανωτών ανατιμήσεων κρατά από τις 2 Ιουλίου, με αποτέλεσμα η αύξηση αθροιστικά να είναι 17,4 λεπτά το λίτρο.
Το ράλι... των τιμών αποδίδεται σε σημαντικό βαθμό στην κερδοσκοπία των διυλιστηρίων της Μεσογείου, τα οποία πάντα στις θερινές περιόδους ανεβάζουν τις τιμές λόγω των αυξημένων μετακινήσεων. Ταυτόχρονα η μεγάλη υποχώρηση του ευρώ έναντι του δολαρίου επιβαρύνει σημαντικά τις τιμές των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages